Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ACCU'S.

Opel accu's zijn onderhoudsvrij. Het is niet nodig om tussentijds water bij te vullen. De accu's hebben uitstekende koudestart-eigenschappen en zijn ook wanneer voornamelijk korte ritten worden gereden, zeer betrouwbaar.

 

De accu's zijn voorzien van een “Magic Eye”, dat aangeeft of de accu nog voldoende geladen is. De speciale constructie van de vuldop voorkomt lekkage van accuzuur. Dankzij de toepassing van edelmetalen geven de accu's snel lading af, voor een snelle start, en zijn ze uitstekend bestand tegen corrosie.

TOON MEER TOON MINDER

RUITENWISSERBLADEN.

Opel ruitenwisserbladen zijn van het geavanceerde "Flatblade"-type. Deze bladen hebben een platte, scharnierloze constructie met geïntegreerde spoilers. Dit zorgt voor een hoge contactdruk op de voorruit en daardoor voor minder strepen en minder geluid dan bij conventionele ruitenwissers. Door het ontbreken van scharnierende delen, die bij vorst kunnen bevriezen, presteren de ruitenwissers ook in de winter beter.

 

De ruitenwisserbladen zijn gemaakt van synthetische rubber met een gladde coating die een soepele werking waarborgt. Ze passen perfect op alle Opel-modellen en zijn eenvoudig te installeren. Om een optimale, veilige en comfortabele werking te waarborgen, raden wij aan uw ruitenwisserbladen ten minste eens per jaar te vervangen.

TOON MEER TOON MINDER

REMSCHIJVEN.

Opel remschijven zijn ontworpen om maximale remkracht te bieden, met een zo kort mogelijke remweg. De remschijven zijn speciaal afgestemd op de verschillende Opel-modellen en door en door getest, om een perfecte pasvorm en duurzaamheid te waarborgen.

 

De remschijven zijn voorzien van een speciale hoogwaardige afwerkingslaag, die slijtage van de remblokken tegengaat en een stille werking bevordert. Ze zijn bovendien 100% bestand tegen corrosie. Remschijven dienen altijd twee aan twee (per as) vervangen te worden.

TOON MEER TOON MINDER

REMBLOKKEN.

Opel remblokken zijn speciaal afgestemd op de verschillende Opel-modellen en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. In combinatie met originele Opel remschijven is maximale duurzaamheid gewaarborgd.

 

De remblokken worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, zodat ze aan de hoogste normen voldoen. Remblokken dienen altijd twee aan twee (per as) vervangen te worden.

TOON MEER TOON MINDER

LUCHTFILTERS.

Carbon-luchtfilters van Opel zijn ontworpen om schadelijke gassen, fijne deeltjes en onprettige geuren buiten de auto te houden. Dat bevordert het comfort en de gezondheid van alle inzittenden en is vooral voor wie aan astma of een allergie lijdt, van groot belang.

 

Een carbon-luchtfilter heeft ook een positieve invloed op de veiligheid, omdat de ramen schoner blijven. Het beschermt ook de airconditioning en het verwarmingssysteem tegen vervuiling en slijtage. Opel raadt aan het carbon-filter ten minste eens per jaar te vervangen.

TOON MEER TOON MINDER