Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OPEL MOTOROLIE.

5W-30 dexos2 is een exclusief voor Opel geproduceerde hoogwaardige, synthetische longlife motorolie, die minder milieubelastende stoffen zoals sulfaat bevat. Deze motorolie heeft een uitzonderlijke reinigende kracht, biedt uitstekende bescherming van de motor en gaat zeer lang mee.

 

Door zijn hoogwaardige kwaliteit is dit ook de beste olie voor auto's met een emissiebeperkend systeem (zoals een roetfilter en/of catalysator), omdat de olie de levensduur van deze systemen verlengt en de efficiëntie bevordert. Deze motorolie zorgt bovendien voor een lager brandstofverbruik.

TOON MEER TOON MINDER

REMVLOEISTOF.

Opel DOT 4+ remvloeistof voor hydraulische remmen en koppelingen heeft een zeer lage viscositeit bij lage temperaturen. Daarom is deze remvloeistof zeer geschikt voor moderne remsystemen met ABS en ESP, die dunnere remleidingen hebben. De lage viscositeit waarborgt de snelle en betrouwbare werking van de remmen.

 

DOT 4+ remvloeistof heeft een droog kookpunt van ten minste 265°C en een nat kookpunt van ten minste 175°C. De remvloeistof bevat actieve corrosieremmende stoffen en heeft een grote thermische stabiliteit.

TOON MEER TOON MINDER

KOELVLOEISTOF.

De Dex-Cool Longlife koelvloeistof van Opel biedt uitstekende bescherming tegen bevriezing en oververhitting van het koelsysteem, met de juiste concentratie van additieven die bescherming bieden tegen corrosie, slijtage en schuimvorming.

 

De koelvloeistof biedt het hele jaar door optimale prestaties en is perfect afgestemd op alle materialen die in de motor gebruikt worden (staal, koper, aluminium en kunststoffen).

TOON MEER TOON MINDER

RUITENSPROEIERVLOEISTOF.

Opel geconcentreerde ruitensproeiervloeistof levert in elk seizoen uitstekende prestaties en bevat antivries om bevriezing in de winter te voorkomen. De vloeistof is geschikt voor alle Opel-modellen.

 

De ruitensproeiervloeistof verwijdert vuil, insecten, roet, olieresten, wegzout en siliconen. De vloeistof beschermt daarnaast de gevoelige lenzen van de koplampen, de lak en kunststof en rubeer onderdelen.

TOON MEER TOON MINDER

LAKSPRAYS EN -STIFTEN.

Opel laksprays en lakstiften zijn verkrijgbaar in alle carrosseriekleuren van de Opel-modellen, met exact de juiste afwerking (uni, metallic of parel-effect), zodat kleine krasjes en beschadigingen snel en onzichtbaar kunnen worden weggewerkt. De hoogwaardige formule van de lak is weerbestendig en wordt niet aangetast door brandstoffen, heeft een uitstekende hechting en is eenvoudig aan te brengen.

 

De laksprays en stiften zijn milieuvriendelijk. Ze bevatten geen zware metalen en CFK's, en worden geleverd in een volledig recyclebare verpakking. Voor optimale veiligheid zijn ze voorzien van een kindersluiting. De ventielen van de laksprays zijn zelfreinigend, voor een schone en gemakkelijke verwerking.

TOON MEER TOON MINDER