Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


VOORRUIT.

De Opel dealer heeft voor elk Opel-model een originele voorruit, zodat u verzekerd bent van een perfecte pasvorm en hoge kwaliteit.

 

Omdat de voorruit van groot belang is voor de veiligheid, worden alle voorruiten van Opel grondig getest in botsproeven.

TOON MEER TOON MINDER

BUMPERS.

De Opel dealer kan voor alle Opel-modellen een perfect passende voor- en achterbumper leveren, zodat uw auto er na reparatie net zo mooi uitziet als toen u hem net gekocht had. Opel bumpers zijn bovendien grondig getest in botsproeven, om optimale veiligheid te waarborgen.

 

Bumpers van andere fabrikanten zijn slechts een benadering van de originele bumpers. Vaak is het nodig om extra gaten te boren of de bumpers te vervormen om ze te kunnen monteren. Hierdoor kan het design van de auto worden aangetast, waardoor de inruilwaarde lager is.

TOON MEER TOON MINDER

KOPLAMP-UNITS.

Beschadigde of niet goed werkende koplampen kunnen tot gevaarlijke situaties leiden. Vervang uw lampen daarom op tijd met originele Opel lampen, om te zorgen dat u optimaal zicht hebt en door anderen goed gezien wordt.

 

Bij uw Opel dealer vindt u ook aantrekkelijk geprijsde sets met de meest gebruikte lampen: handig om altijd bij u te hebben!

TOON MEER TOON MINDER

WIELNAAFSETS.

Originele Opel wielnaven en-lagers zorgen dat uw auto soepel, efficiënt en veilig blijft rijden. U bent verzekerd van hoge kwaliteit, optimale pasvorm en vakkundige montage door de Opel Erkend Reparateur. TOON MEER TOON MINDER

RADIATEURS.

De radiateur is het hart van het koelsysteem van uw auto. Hij zorgt dat de warmte van de motor via de koelvloeistof wordt afgestaan aan de omringende lucht. Een perfect in uw auto passende radiateur is een voorwaarde voor het goed functioneren van uw koelsysteem.

 

Daarom raden wij u aan om, wanneer vervanging van de radiateur of de radiateurdop nodig is, voor originele Opel-kwaliteit te kiezen. Opel biedt radiateurs die perfect in uw auto passen en optimale warmte-overdracht garanderen. Ze zijn betrouwbaar, licht en corrosiebestendig.

TOON MEER TOON MINDER

SCHOKDEMPERS.

Goed werkende schokdempers zijn niet alleen essentieel om comfortabel te rijden, maar zorgen ook voor een kortere remweg en minder slijtage van uw banden. Wij raden u daarom aan om uw schokdempers regelmatig te laten controleren, bijvoorbeeld wanneer u uw olie laat verversen. En wanneer vervanging noodzakelijk is, verzorgt de Opel dealer dit snel en vakkundig voor u, met originele Opel schokdempers, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

 

Schokdempers dienen altijd per set (links en rechts) tegelijk vervangen te worden, om een optimale balans te waarborgen.

TOON MEER TOON MINDER