Skip To Content
Wintercheck

 

Veilig en comfortable op weg, met de Opel Wintercheck voor slechts €19,95​

 

Winterse weersomstandigheden zijn van invloed op je auto, de openbare wegen en het verkeer. Het is dan extra belangrijk dat vitale veiligheidsonderdelen goed werken in je auto.

 

Met de Opel Wintercheck wordt jouw auto op maar liefst 29 veiligheidspunten gecontroleerd en dat voor slechts €19,95!

 

Opel experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of aandacht nodig hebben. Je kan rekenen op deskundig advies, afgestemd op uw Opel.

 

WINTERCHECK INBEGREPEN BIJ MYOPEL CARD

Ben je in het bezit van de myOpel card, dan is de Wintercheck inbegrepen. Maak op tijd een afspraak!


Bandencheck & advies​

Tijdens de Wintercheck wordt ook je bandenprofiel gecontroleerd. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm, echter is het advies om banden bij uiterlijk 2 mm te vervangen. Zo houd je voldoende grip op de weg en kan water goed worden afgevoerd.

 

Winter- of allseason banden​

Zodra de temperatuur onder de 7° graden daalt, is het verstandig om zomerbanden in te ruilen voor winter- of all seasonbanden. De Opel dealer biedt een ruim aanbod winterbanden, all seasonbanden en winterwielsets. Er is altijd een band die bij jouw wensen en budget past! Laat je adviseren en informeer direct naar de mogelijkheden voor het opslaan van de zomerbanden.

Zorg voor goed zicht​

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor je autorit vermoeiend en gevaarlijk kan worden. Daarom wordt de staat van je ruitenwisserbladen ook altijd gecontroleerd tijden de Wintercheck.

Ontdek onze winteraccessoires​

Originele Opel Accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als je er (sportief) op uit wilt trekken. Nu met 20% korting* op de volgende Opel accessoires:

 • Beschermbak-/schaal bagageruimte

 • Dakkoffers

 • Steenmarter preventie

*Aanbieding geldig t/m 28 februari 2023