Opel Leasing.

Een eigen wagenpark, groot of klein, brengt veel werk met zich mee. Wanneer u kiest voor Opel Leasing hoeft u zich niet langer zorgen te maken over onderhoud, reparaties, brandstofadministratie, verzekeringen, etc. Of het nu gaat om het leasen van bijvoorbeeld een nieuwe Opel Astra of bedrijfswagen. Opel Leasing helpt u graag met de juiste leasevorm. Zo houdt u tijd over om u te focussen op uw kernactiviteiten.

 

Vast contactpersoon
De Opel dealer is de belangrijkste schakel tussen u en Opel Leasing. Gedurende de gehele looptijd van uw contract kunt u bij de Opel dealer terecht voor alle zaken die met uw auto te maken hebben. U heeft dus één bekend contactpersoon waar u alles mee kunt regelen. Deze kent uw auto als geen ander, en weet wat u belangrijk vindt.

Operational Lease formule
De diensten van Opel Leasing vallen onder de Operational Lease formule; een soepel en betrouwbaar leasecontract dat u in staat stelt exact de kilometerkosten te betalen die overeenkomen met uw (zakelijk) gebruik. De leaseprijs is afhankelijk van de door u gekozen jaarkilometrage en looptijd. Zo rijdt u altijd in een jonge en representatieve auto.

 

Full Operational Lease
Bij deze leasevorm is standaard afschrijving, Motorrijtuigenbelasting, WA Casco verzekering, reparatie- onderhoud & banden en pech-hulp inbegrepen. Volledig verzorgd dus en u hoeft alleen nog maar te tanken!

 

Netto Operational Lease
Bij Netto Operational Lease betaalt u alleen voor de afschrijving en de Motorrijtuigenbelasting van het voertuig. Zaken als onderhoud en verzekering regelt u dus zelf. Het voordeel van deze leasevorm is het hebben van zeer lage maandlasten.

 

U kunt Opel Leasing bereiken op:
Telefoonnummer: 020-6583222
E-mail: sales@opelleasing.nl