Winter Veiligheids Check

WIJ MAKEN JOUW OPEL WINTERKLAAR.

Je Opel tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij het zeker aan. Weersveranderingen hebben namelijk invloed op uw auto, rijgedrag en wegconditie. De grip op de weg kan afnemen, de airco moet hard werken om condens van de voorruit te blazen, de ruitenwissers gaan de strijd aan met de harde regen en de accu krijgt het zwaarder zodra het kwik daalt. Wij helpen je veilig op weg te blijven met de Winter veiligheidscheck en onze overige diensten. Vertrouwd bij jouw Opel dealer. 

 

GRATIS WINTER VEILIGHEIDSCHECK.

Tijdens de Winter Veiligheidscheck wordt jouw Opel uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst-en winterweer cruciaal zijn voor je veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen. Mocht tijdens deze check duidelijk worden dat aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvang je vooraf een heldere prijsopgave. Zo is je Opel in goede handen en weet je altijd waar je aan toe bent.

 

GRATIS VOOR MYOPEL LEDEN

De Winter Veiligheidscheck wordt gratis aangeboden aan myOpel leden*. Nog geen lid? Geen probleem, Je kunt je eenvoudig online aanmelden. Met myOpel heb je te allen tijde toegang tot alle Opel Service-informatie en profiteer je van diverse aanbiedingen.  

 

VOORDELEN WINTER VEILIGHEIDSCHECK:

  • Uitgevoerd door getrainde professionals van Opel
  • Controle van alle wintergevoelige onderdelen van jouw Opel
  • Snelle oplossing voor problemen die tijdens de check naar voren komen
  • Doorlopend onderhoud aan je Opel waardoor de waarde behouden blijft

 

MAAK EEN WERKPLAATSAFSPRAAK

VEILIG RIJDEN BEGINT MET GOED ZICHT.

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor je autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. 

Ook kunnen versleten ruitenwissers je voorruit beschadigen. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen. 

AIRCO CHECK & REINIGING.

Veiligheid begint bij goed zicht. We denken deze tijd minder aan onze airco, terwijl die juist zo belangrijk is. 
Autoruiten beslaan namelijk snel bij koud en vochtig weer, de airco zorgt dat de condens weer snel verdwijnt en dat je goed zicht op de weg hebt.
Laat de airco vrijblijvend checken voordat je de knop omzet.

 

Vanaf €39 kun je de airco intensief laten reinigen
Goed onderhoud houdt de lucht in je auto schoon, voorkomt lekkages, een muffe geur en onnodige reparaties

OPGELADEN DE WINTER DOOR.

Je moet er toch niet aan denken dat je auto niet start of je aan de kant van de weg komt te staan door accuproblemen.
Zeker niet bij donker, nat, koud weer. Daarom adviseren wij je de accu tussentijds te laten controleren,
ook als je geen problemen ervaart. Zo voorkom je onaangename verrassingen.

Indien de accu toe is aan vervanging, heeft de Opel dealer een aantal krachtige accu's beschikbaar die aan de fabrieksnormen voldoen. 

HANDIGE WINTER ACCESSOIRES

Bij Opel heeft u de keuze uit een ruim assortiment accessoires, waarvan een aantal perfect is afgestemd op winterse omstandigheden. Deze speciale winter accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wil trekken. Bovendien profiteert u op de volgende winter accessoires van maar liefst 15% korting!*

  • Kofferbakmatten; ideaal voor de wintermaanden. Deze sterke matten zijn slijtvast, op maat gemaakt en goed bestand tegen vuil en vocht. Nu met 15% korting!
  • Dakdragers en dakkoffers; neem gemakkelijk extra bagage, skidragers of de fietsen mee.

MAXIMALE GRIP.

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op die specifieke weersomstandigheden. De Opel dealer checkt je banden graag en voorziet jou direct van advies.
Je kunt rekenen op vakkundige montage van winter- of all seasonbanden.
Vraag ook naar de mogelijkheden voor het opslaan van je zomerbanden.

LET OP JE SNELHEID.

Sinds half maart geldt de nieuwe snelheidslimiet van 100km p/u op de Nederlandse snelwegen. Er staan updates klaar om TomTom gerelateerde navigatiesystemen te voorzien van deze nieuwe snelheidslimiet. Neem gerust contact op met de Opel dealer om te informeren naar de mogelijkheden voor jouw auto.

ONZE WERKPLAATSEN ZIJN OPEN.

Jouw Opel Erkend Reparateur heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van haar klanten en personeel te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD.

·         Contactloos begroeten, afstand houden en het naleven van de hygiëneregels

·         Het extra reinigen van alle apparatuur en een verhoogde schoonmaakfrequentie

·         Gebruik van stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen bij onderhoud/reparatie aan je auto

·         Zieke medewerkers of medewerkers met klachten blijven thuis

*Dit aanbod is geldig t/m 28 februari 2021