Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


LADEN OP HET WERK. 

Op steeds meer parkeerterreinen van bedrijven verschijnen laadpalen, waarbij medewerkers en klanten gemakkelijk, snel en veilig hun elektrische auto kunnen opladen. Door één of meer laadpalen te installeren versterkt u bovendien het duurzame imago van uw bedrijf. TOON MEER TOON MINDER

HOE WERKT HET?

Eenvoudig en snel.
Op zakelijke locaties verschijnen steeds meer laadpunten, om medewerkers en klanten die elektrisch rijden, optimaal van dienst te zijn. Deze laadpalen hebben doorgaans een hoog vermogen, zodat de batterij tijdens uw werktijd flink kan opladen. Gebruikers parkeren hun auto, sluiten hun kabel aan, halen hun laadpas over de kaartlezer en het laden begint. De kosten worden automatisch op de juiste manier verrekend.

 

Veilig en universeel.
De laadpunten die bij bedrijven geplaatst worden, zijn altijd voorzien van een contactdoos, zodat iedere auto met de eigen kabel kan laden. Tijdens het laden wordt de kabel vergrendeld, zodat diefstal is uitgesloten.

 

Inzicht in gebruik en kosten.
Laadpunten op zakelijke locaties maken deel uit van een slim beheerssysteem, dat per aanbieder kan verschillen. Vaak is het mogelijk om op afstand gedetailleerd inzicht te krijgen in het gebruik van de laadpunten en kosten automatisch te laten doorberekenen, bijvoorbeeld aan een leasemaatschappij. Medewerkers hebben doorgaans de mogelijkheid om de bezetting van de laadpunten van een afstand te controleren, zodat zij het opladen van hun auto kunnen plannen.

UW MOGELIJKHEDEN.

Op uw eigen bedrijfsterrein.
Wanneer uw bedrijf over een eigen parkeerterrein of -garage beschikt, is installatie van zakelijke laadpunten vrijwel altijd mogelijk. Is installatie op eigen terrein niet mogelijk, dan kunt u een vergunning voor plaatsing van een laadpaal bij de gemeente aanvragen. Het is doorgaans niet nodig om de netaansluiting op te waarderen. De beschikbare stroom wordt, indien gewenst, door de laadpalen op een dynamische wijze onderling verdeeld. 

 

Toekomstgericht. Het aantal elektrische auto’s zal de komende jaren alleen maar toenemen. Daarom zorgt uw servicepartner er graag voor dat uw installatie voorbereid is op de toekomst. Afhankelijk van het aantal elektrische rijders dat uw bedrijf op dit moment telt, kunt u bijvoorbeeld beginnen met twee laadpunten, die later zonder grote ingrepen uit te breiden zijn tot een groter aantal.

 

Gemakkelijk geregeld.
De servicepartners die de installatie en het beheer van de laadpunten verzorgen, bieden voor zakelijke gebruikers uitvoerige diensten om de administratie en het overzicht te vergemakkelijken. Zoals automatische verrekening van kosten, uitgebreide rapportage-tools en real-time inzicht in het stroomverbruik.

 

Opel assisteert.
Opel helpt u graag om in samenwerking met onze servicepartners een totaaloplossing te vinden voor uw wagenpark, waarin uw auto’s en laadpunten perfect op elkaar afgestemd zijn.

PARTNERS.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, werkt Opel samen met twee toonaangevende aanbieders van laaddiensten, met elk hun eigen aanbod van laadoplossingen. Zij helpen u de laadoplossing te kiezen die het beste bij uw situatie past en verzorgen de installatie van A tot Z.

 

Eneco.
Eneco is een betrouwbare partner voor het opladen van uw auto, met complete en transparante pakketten, zonder verborgen kosten. Eneco biedt zowel voor particuliere rijders als bedrijven oplossingen op maat. En u rijdt op Eneco HollandseWind®, dus al uw kilometers zijn 100% groen. In samenwerking met Opel biedt Eneco speciaal voor Ampera-e rijders twee aantrekkelijk geprijsde pakketten waar binnenkort meer informatie over volgt. Klik hier voor meer informatie over Eneco als laadpartner. Of vraag uw Opel dealer om meer informatie.

 

NewMotion.
NewMotion levert innovatieve laadoplossingen voor thuis en op kantoor, waaronder intelligente laadpalen, slimme laaddiensten, installaties en een mobiele app om openbare laadpunten te vinden (inclusief tarieven en beschikbaarheid). Samen met Opel biedt NewMotion u de keuze uit twee scherp geprijsde laadpakketten waar binnenkort meer informatie over volgt. Klik hier voor meer informatie over NewMotion als laadpartner. Of vraag uw Opel dealer om meer informatie.