Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ONDERWEG LADEN.

Bij langere of onvoorziene ritten kan het nodig zijn om uw auto onderweg op te laden. Dankzij een fijnmazig net van openbare laadpalen en snelladers langs de snelwegen, is dat geen enkel probleem. TOON MEER TOON MINDER

HET NETWERK.

Openbare laadpunten.
Nederland heeft een dicht netwerk van openbare en semi-openbare laadpalen, waarvan u met uw laadpas gebruik kunt maken. Via het navigatiedisplay in de Ampera-e of de app van uw laadpartner vindt u op ieder moment een laadpaal in de buurt. Een overzicht van alle laadpalen in de Benelux, met uitvoerige informatie over de beschikbaarheid, kostenverrekening en capaciteit vindt u ook op: www.oplaadpalen.nl.

 

Snellaadstations.
FastNed beheert in een groot aantal DC (wisselstroom) snellaadstation langs de Nederlandse snelwegen. Hier kunt u laden en betalen met uw laadpas (mits deze aan de FastNed app is gekoppeld) of een app op uw smartphone. Ook andere aanbieders werken aan de ontwikkeling van snellaadstations, zodat de verwachting is dat dit netwerk de komende jaren flink zal groeien. De snelladers hebben een groot vermogen; in een half uur laadt uw Ampera-e voldoende op om 150 km extra te rijden. De locaties vindt u via het navigatiesysteem van de Ampera-e of de app op uw smartphone. Of kijk op de website van FastNed.

 

In het buitenland.
Net als voor bellen en pinnen in het buitenland, zijn voor het opladen van elektrische auto’s buiten Nederland specifieke "roaming"-regelingen nodig. Op Europees niveau wordt hard gewerkt aan initiatieven om dit in de toekomst probleemloos te laten verlopen voor alle internationale laadwerken.