Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


VERTROUWD EN ANDERS.

Elektrisch rijden voelt tegelijk vertrouwd én anders. Wat u direct merkt, is dat een elektrische auto sportiever optrekt, doordat de trekkracht steeds direct voor 100% beschikbaar is. Een laag zwaartepunt zorgt voor een uitstekende wegligging. En de nieuwste elektrische auto’s, zoals de Ampera-e, zijn voorzien van innovatieve technologie om het rijden zo veilig en ontspannen mogelijk te maken.

CONSTANT VERMOGEN.

Een elektrische auto rijdt bijzonder gelijkmatig, door een constante afgifte van het vermogen. Hij is altijd voorzien van een automaat, omdat er bij een elektrische aandrijving niets te schakelen valt. De auto remt voor een belangrijk deel af op de elektromotor, door het gaspedaal los te laten. Daarbij wordt de remenergie weer opgeslagen, om het rijbereik te vergroten. Daarnaast is een elektrische auto zeer stil – zo stil zelfs dat een speciaal geluid is toegevoegd om voetgangers en fietsers te waarschuwen.

EENVOUDIG OPLADEN.

Het grote verschil is het opladen. Dankzij het grote rijbereik is het bij gemiddeld gebruik voldoende om de Ampera-e ’s nachts op te laden, bij uw eigen laadpunt thuis of bij een openbaar laadpunt in de buurt. Bij veel bedrijven zijn tegenwoordig ook laadpunten om uw auto tijdens uw werk bij te laden. Voor langere ritten kunt u gebruik maken van snellaadstations langs de snelweg.

GEEN ANGST VOOR ACTIERADIUS.

Geen angst voor uw actieradius. De Ampera-e geeft u steeds overzichtelijke informatie over de capaciteit van de batterij en uw rijbereik. Omdat de Ampera-e 423 km (WLTP) kan rijden op een volle batterij, zal het in de praktijk niet snel voorkomen dat u de batterij helemaal leeg rijdt. Wanneer u bijvoorbeeld volledig opgeladen op en neer naar uw werk op 80 km afstand rijdt, is er ’s avonds nog ruim twee derde van de capaciteit over. Zelfs als u een keer een nacht niet kunt laden, kunt u de volgende dag nog met een gerust gevoel naar uw werk!

RIJBEREIK VERGROTEN.

U kunt uw rijbereik vergroten door de auto voor het instappen tot de gewenste temperatuur te verwarmen of af te koelen en de airconditioning tijdens het rijden spaarzaam te gebruiken. Dan is de verwarming of airco tijdens de rit minder nodig en spaart u energie. Net als bij een benzine- of dieselauto kunnen uw rijstijl en de drukte van het verkeer ook verschil maken. Als u gelijkmatig rijdt, zonder vaak abrupt op te trekken of af te remmen, gebruikt uw auto minder energie. Diverse systemen in de Ampera-e, zoals de airconditoning, zijn bovendien geoptimaliseerd om energie te besparen. Zie voor meer informatie over het opladen het tabblad “Elektrisch laden”.