Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


LADEN ZOALS HET U 'T BESTE UITKOMT.

Thuis of onderweg: dankzij de korte laadtijd en de intelligente laadtechniek van Opel is de Ampera-e heel flexibel, zowel voor dagelijkse ritten als voor langere afstanden.

LADEN BIJ U THUIS.

Gemiddeld rijden mensen niet meer dan 60 kilometer per dag. Voor deze afstand kan de Ampera-e gemakkelijk 's-nachts via uw eigen laadpunt thuis worden opgeladen.

 

Om thuis gemakkelijk en veilig op te laden, kunt u een thuislader laten installeren, bijvoorbeeld in uw garage. U heeft hierbij de keuze uit verschillende typen laadstations, aan de muur of in de vorm van uw eigen laadpaal, met een vermogen dat varieert van 3,7 kWh tot 7,4 kWh. Uw Opel dealer brengt u graag in contact met één van onze servicepartners, die alle details met u kan bespreken en de installatie vakkundig voor u verzorgt.
TOON MEER TOON MINDER

OVERAL LADEN.

Wanneer u een langere afstand aflegt, kunt u gebruik maken van een groot netwerk van oplaadpunten in heel Europa. Met 30 minuten opladen bij een 50 KW snellader wordt het bereik met 150 kilometer1 verhoogd.

 

Dankzij zijn grote rijbereik is de Ampera-e uitstekend ingesteld op lange ritten. Dankzij een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten, kunt u onderweg eenvoudig tussentijds opladen. Zoek een publiek wisselstroom (AC) laadpunt of een gelijkstroom (DC) laadpunt (≥50 kW) via de myOpel App en controleer of het laadpunt beschikbaar is.1

 

Als Ampera-e rijder profiteert u van een exclusief voordeel: via onze partner NewMotion heeft u toegang tot het grootste netwerk van laadpunten in Europa en betaalt u in elk land een vast, uniform tarief!

 

Kijk voor meer informatie over het Europese netwerk en de tarieven op de website van NewMotion.

 

1Voor bepaalde laadpunten kan een abonnement vereist zijn, voordat u kunt opladen.

TOON MEER TOON MINDER