Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


UW SMARTPHONE ALS AFSTANDSBEDIENING.

De myOpel app1 verandert uw smartphone in een afstandsbediening voor uw Ampera-e. Zo gaat alles efficiënter en gemakkelijker.

 

  • Uw auto terugvinden.
  • De deuren op afstand vergrendelen en ontgrendelen.
  • Het dichtstbijzijnde oplaadpunt vinden.
  • Verwarming of airconditioning aan/uitzetten.
  • De meest efficiënte route vinden.

 

1Opel is niet verantwoordelijk voor de uitvoering van de diensten van OnStar en de Wi-Fi Hotspot. Het gebruik van OnStar vereist een geactiveerd account bij OnStar Europe Limited, een dochteronderneming van GM. Alle diensten van OnStar, inclusief de Wi-Fi Hotspot, zullen na 31 december 2020 niet meer beschikbaar zijn. U kunt na die datum geen gebruik meer maken van uw proefperiode of betaalde abonnement. Ook de noodoproep-diensten zijn niet meer beschikbaar. Om gebruik te maken van de Wi-Fi Hotspot is een account bij de netwerkaanbieder van OnStar Europe Limited vereist. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk. Kijk op www.onstar.nl voor meer informatie over eventuele beperlingen en kosten.

 

2Voor sommige laadpunten is een abonnement vereist.

ALTIJD PERFECT VERBONDEN.

Uitstekende digitale aansluiting is een vast onderdeel van het duurzame concept van de Ampera-e. Het infotainmentsysteem integreert zonder problemen uw smartphone via Apple CarPlay2.

 

  • Ultrascherp 10,2-inch touchscreen.
  • Eenvoudige integratie van digitale apparatuur1.
  • De belangrijkste gegevens bekijkt u op uw smartphone1.
  • Draadloos opladen van uw telefoon3.

 

1De compatibiliteit en beschikbaarheid van functies is afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Ga voor meer informatie over de compatibiliteit van uw toestel naar www.apple.com of vraag het uw Opel dealer.

 

2Apple CarPlay en Apple zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

 

3Alleen PMA- of Qi-compatibele smartphones kunnen via inductie worden opgeladen.

TOON MEER TOON MINDER

ONSTAR: UW PERSOONLIJKE ONLINE & SERVICE-ASSISTENT.

OnStar1 biedt u toegang tot innovatieve diensten, waardoor u een uniek gevoel van veiligheid en gemak ervaart. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en vrijwel overal in Europa.

 

VEILIG

In een noodgeval kunt u op OnStar rekenen! Bij een aanrijding maakt de auto automatisch contact met de OnStar adviseur, die als het nodig is direct de juiste hulpdiensten naar uw locatie stuurt.1

 

CONNECTED

Opel zorgt dat het u op het gebied van connectiviteit aan niets ontbreekt. Met 7 apparaten toegang tot het internet via een snelle Wi-Fi Hotspot2 en de mogelijkheid om uw smartphone als afstandsbediening voor uw auto te gebruiken.3

 

 

IN GOEDE HANDEN

Een persoonlijke assistent kan goed van pas komen. Met één druk op de knop maakt u contact met de OnStar adviseur, die dag en nacht voor u klaar staat1, om bijvoorbeeld een hotel te boeken4.

 

1Opel is niet verantwoordelijk voor de uitvoering van de diensten van OnStar en de Wi-Fi Hotspot. Het gebruik van OnStar vereist een geactiveerd account bij OnStar Europe Limited, een dochteronderneming van GM. Alle diensten van OnStar, inclusief de Wi-Fi Hotspot, zullen na 31 december 2020 niet meer beschikbaar zijn. U kunt na die datum geen gebruik meer maken van uw proefperiode of betaalde abonnement. Ook de noodoproep-diensten zijn niet meer beschikbaar. Om gebruik te maken van de Wi-Fi Hotspot is een account bij de netwerkaanbieder van OnStar Europe Limited vereist. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk. Kijk op www.onstar.nl voor meer informatie over eventuele beperkingen en kosten.

 

2Voor gebruik van de Wi-Fi Hotspot zijn een account bij OnStar Europe Limited en bij de netwerkaanbieder vereist. Na afloop van de gratis proefperiode (3 maanden, met een maximaal datagebruik van 3 GB) dient u databundels te kopen bij de netwerkaanbieder. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk.

 

3Het is mogelijk dat sommige functies van de smartphone-app, voertuigdiagnose en bestemming downloaden voor bepaalde modellen/uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor bestemming downloaden zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en actuele kaartgegevens vereist. Kijk op www.onstar.nl voor meer informatie over mogelijke beperkingen en kosten.

 

4Via booking.com. Een e-mailadres en creditcard zijn vereist. Kijk voor meer informatie op www.onstar.nl.

TOON MEER TOON MINDER