Astra actie

 ASTRA DEAL.

Het is een ongekende tijd en daarom komen wij met een ongekend aanbod. Direct wegrijden in een nieuwe Opel Astra vanaf 299 euro per maand. En ruil jij je huidige auto in dan krijg je ook nog een leuk bedrag op je rekening erbij!

De eigen auto is nu de veiligste manier van reizen. Dat kan een gloednieuwe Astra zijn dankzij onze unieke en eenmalige actieprijs op Private Lease. Je rijdt dan volkomen zorgeloos, want alle vaste kosten zijn gedekt. Je hoeft alleen nog maar te tanken. En jouw huidige auto ruilen wij graag in met de inruilwaarde pinklaar op je rekening. 

Uit of thuis, jij mag het zeggen

Voor een maatwerk offerte en proefrit ben je welkom in onze showroom, waar wij alle gezondheidsmaatregelen in acht nemen. Blijf je liever thuis, dan brengen wij de offerte en de Opel Astra graag naar je toe.  Dankzij onze uitgebreide voorraad heb je een ruime keus aan uitvoeringen en kan je direct rijden. Het nieuwe genieten kan beginnen!

Edition 1.2 Turbo 81kW(110pk) 

Rijk uitgerust met o.a.

 • Cruise control (met snelheidsbegrenzer)
 • Licht- en regensensoren
 • Parkeersensoren achter
 • Multimediasysteem met Apple CarPlay TM

DE NIEUWE ASTRA 5-DEURS.
VANAF €299/MND 
BEKIJK VOORRAAD. ONTDEK DE ASTRA 5-DEURS.
DE NIEUWE ASTRA SPORTS TOURER.
VANAF €324/MND 
BEKIJK VOORRAAD. ONTDEK DE ASTRA SPORTS TOURER.

VOORDELEN VAN OPEL PRIVATE LEASE.

WAAROM PRIVATE LEASEN?

Met Opel Private Lease kan jij, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden. Vergelijk het met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij jij zelf de periode bepaalt en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt.
 

We begrjipen dat je in deze tijden op zoek bent naar meer zekerheden, bij Opel Private Lease houden we hier dan ook rekening mee en hebben we gezorgd dat jij compleet ontzorgd wordt en dat je ongeacht jouw omstandigheden geen risico loopt.

 

Hierbij nog even alle voorwaarden op een rijtje:

 

 • Één maandbedrag voor alle vaste autokosten
 • Je bent all-risk verzekerd
 • Vervangend vervoer na 48 uur bij onderhoud
 • De zekerheid van het Keurmerk Private Lease
 • Geen opzeggingsvergoeding wanneer u door ontslag de leasebedragen niet meer kunt betalen*
 • Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken 

 

Naast deze voorwaarden hanteren we een bedenktijd van 14 dagen. Mocht je nu meer tijd nodig hebben, neem dan contact op met jouw dealer zodat we samen een gepaste oplossing kunnen vinden!

*Zie voorwaarden voor meer details.

LEES MEER

KEURMERK PRIVATE LEASE.

Als erkend private lease aanbieder zijn wij in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld.

 

We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kan jij met een gerust hart kiezen voor private lease. 

 

Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt de volgende 5 zekerheden:

 

 1. Eerlijke voorwaarden
 2. Compleet product
 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 4. 14 dagen bedenktijd
 5. Zekerheid bij klachten

DIRECT RIJDEN?

Bekijk dan nu onze voorraad en profiteer van dit scherpe lease tarief vanaf 299 euro per maand!

 

Liever kopen?

Dan profiteer je van voordeel tot wel 3.000 euro op een nieuwe Astra uit voorraad.

 

HANDIG OM TE WETEN

Boek een proefrit
Rondje rijden? Uit of thuis, jij mag het zeggen. 
ONTDEK
Voorwaarden Private Lease
Meer informatie over de voorwaarden van jouw private lease contract vind je hier. 
ONTDEK
Online bestellen
Wist je dat je via onze configurator jouw auto met private lease online kunt bestellen? 
ONTDEK
Zakelijk aanbod
Ben je een zakelijke rijder? Bekijk hier onze zakelijke aanbiedingen. 
ONTDEK

BLIJF OP DE HOOGTE.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en onze nieuwe modellen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Gemiddeld brandstofverbruik: liter/100 km 5,0 - 3,4; kms/liter 20,0 - 29,4; CO2 gr/km 115 - 90.

*Het Private Lease actietarief is geldig op voorraad, op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar via Opel Private Lease. Uiterste registratiedatum is 30 juni 2020. Met uitzondering van de Astra Edition 1.2Turbo 81kW(110pk) excl. opties en metallic lak, die besteld kan worden en na 30 juni 2020 geleverd. Alle bedragen zijn maandtarieven inclusief btw. De getoonde afbeelding kan afwijken en opties tegen meerprijs bevatten. Kijk hier voor onze de actievoorwaarden.

 

De leaseovereenkomst kan kosteloos beëindigd worden indien uit de kredietwaardigheidsanalyse van Opel Private Lease naar aanleiding van de beëindiging van uw arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd door de werkgever (opzegging of ontbinding van de arbeidsovereenkomst door of op vordering van de werkgever) blijkt dat de inkomsten niet meer afdoende zijn om de maandelijkse termijnbedragen van de leaseovereenkomst te betalen. Opel Private Lease zal bij deze kredietwaardigheidsanalyse de Draagkrachtnorm van het Keurmerk Private Lease als criterium hanteren. In het geval van overlijden kan de leaseovereenkomst kosteloos beëindigd worden. In het geval van scheiding kan een van beide ondertekenaars het contract overnemen bij positieve toetsing. Indien de auto niet wordt overgenomen door een van de partners, dan dient de opzegvergoeding betaald te worden dan wel kan er gekozen worden om tegen lage kosten (EUR 181,50 incl BTW) de auto over te laten nemen door een andere persoon – te vinden door de contractant zelf. Voor de volledige voorwaarden verwijzen we naar de algemene voorwaarden private lease.