Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ENERGIEKE MOTOREN.

De motoren voor de Astra zijn sportief, soepel en levendig. Maak uw keuze uit benzinemotoren tot 147 kW (200 pk), en dieselmotoren tot 110 kW (150 pk).

 

"Gemiddeld brandstofverbruik benzine- en dieselmotoren: 6,7–4,1 l/100 km; 14,9–24,4 km/l. Gemiddelde CO2-uitstoot benzine- en dieselmotoren: 154–107.

 

1 De gegeven cijfers waren correct op het moment van publicatie. De cijfers hebben betrekking op het EU-basismodel met standaarduitrusting. De informatie over het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot is bepaald met behulp van de WLTP-meetmethode (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure). Om een vergelijking met andere voertuigen mogelijk te maken, zijn deze cijfers hier omgerekend naar NEDC-cijfers, in overeenstemming met de richtlijnen R (EU) 2017/1153 en R (EU) 2017/1151. Deze cijfers houden niet in het bijzonder rekening met een specifiek gebruik van de auto, de rijomstandigheden, uitrusting of opties; ze kunnen daarnaast variëren al naar gelang van het type banden dat gebruikt wordt."

TOON MEER TOON MINDER

IN DE VERSNELLING!

De handgeschakelde 5- en 6-versnellingsbakken schakelen ultra-soepel en heel precies. Geeft u de voorkeur aan het gemak van een automaat, kies dan de 6-traps automaat voor een ontspannen, efficiënte rijstijl, vooral in combinatie met het Start/Stop-systeem.

KIES UW RIJSTIJL.

De Sport-knop verscherpt de reactie op het gaspedaal en het stuurwiel, voor een meer dynamische rijstijl.

SUBLIEME WEGLIGGING.

De Watt Link-achterwielophanging zorgt voor een ongeëvenaard trefzeker en betrouwbaar stuurgedrag.