Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ASTRA SPORTS TOURER 120 JAAR EDITION.

De Astra Sports Tourer 120 Jaar Edition is standaard voorzien van een indrukwekkende uitrusting. Maak hem nóg aantrekkelijker met unieke optiepakketten! TOON MEER TOON MINDER

STAP IN EN ONTSPAN.

De Astra Sports Tourer is gemaakt om u maximaal comfort te bieden. Zijn premium interieur biedt veel details die u in de compacte klasse niet zo snel zou verwachten.

VORM VOLGT VERLANGEN.

Auto's met een inspirerende technologie vragen om een design dat even geweldig is. De Opel Astra maakt dat van alle kanten waar. Als u oog heeft voor schoonheid, valt u vast voor zijn fraaie lijnen.

KENMERKENDE LED-VERLICHTING.

De LED-achterlichten en LED-dagrijverlichting met hun unieke Opel “Wing”-design zijn niet alleen bijzonder stijlvol, maar zorgen ook dat u beter wordt opgemerkt.

OPVALLENDE VELGEN.

Elegant, dynamisch, opvallend: 16- 17- en 18-inch lichtmetalen velgen geven uw Astra Sports Tourer een krachtige, persoonlijke uitstraling.

ZON EN FRISSE LUCHT.

Het elektrisch bedienbare schuif/kanteldak laat u met één druk op de knop genieten van precies zoveel frisse lucht als u wilt. Het ingebouwde windscherm voorkomt tocht en het zonnescherm zorgt dat het niet te warm wordt.

SPORTIEF, DYNAMISCH, STIJLVOL.

Het OPC Line Sportpakket voor interieur en exterieur geeft uw Astra een extra sportieve uitstraling. Het is speciaal ontworpen voor de Astra, zodat alle onderdelen perfect passen.

 

Het optionele OPC Line Sportpakket voor interieur en exterieur omvat de volgende onderdelen:

  • Sportieve spoilers voor voor- en achterbumper
  • Side skirts
  • 3-spaaks lederen sportstuurwiel
  • Aluminium pedalen
  • Sportknop
  • Stijlvolle zwarte hemelbekleding
TOON MEER TOON MINDER