Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


HET BESTE VOOR UW RUG.

Ervaar het toppunt van zitcomfort in de ergonomische comfortstoelen en de 8-voudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen-, massage- en ventilatiefunctie.

 

 

De ergonomische comfortstoelen voor bestuurder en voorpassagier zijn gecertificeerd door de vooraanstaande Duitse vereniging van rugdeskundigen AGR. De stoelen zijn optimaal verstelbaar en voorzien van een verlengbaar zitgedeelte en een elektrisch verstelbare lendensteun, zodat u uw rug de beste steun kunt geven.

De 8-voudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel biedt daarnaast een massage- en ventilatiefunctie en heeft een geheugen om de instellingen van verschillende bestuurders op te slaan.

TOON MEER TOON MINDER

ALTIJD LEKKER WARM.

Met de verwarmbare voorstoelen, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuurwiel zit u ook bij koud weer lekker warm in uw Astra.

EXTRA HANDIGE HANDREM.

De elektronische handrem, die u met een knop bedient, wordt automatisch uitgeschakeld wanneer u wegrijdt. U beschikt bovendien over meer ruimte in de middenconsole en een comfortabele armsteun tussen de voorstoelen.

ALLES KAN GEMAKKELIJK MEE.

De grote bagageruimte (540-1630 liter) en standaard in twee ongelijke delen (60/40) neerklapbare achterbank bieden veel ruimte en flexibiliteit.

 

Voor nóg meer flexibiliteit kiest u de optionele in drie delen (40/20/40) neerklapbare achterbank, die u met één knop eenvoudig bedient. De verwambare achterbank zorgt voor extra comfort achterin.
TOON MEER TOON MINDER