Comfort op hoog niveau
Verwarmde uitrusting
Met de ThermaTec® voorruitverwarming1 verwijder je snel en efficiënt ijs en vocht van de ruiten van jouw nieuwe Opel Astra Electric. Verwarmde voorstoelen zorgen voor een behaaglijk interieur. Het verwarmde stuurwiel geeft je een warme, comfortabele grip in de koude ochtend. 
1 Optioneel
Welkom in je comfortzone
De ergonomische voorstoelen van de nieuwe Opel Astra Electric bieden een zeer goede ondersteuning van het lichaam voor optimaal zitcomfort.1 Dankzij hun tienvoudige verstelmogelijkheden, waaronder elektrische lendensteunverstelling, verstelbare hoofdsteunen en een zitting met uitschuifbare dijbeenondersteuning, zijn ze AGR-gecertificeerd2 als autostoelen die het aannemen van een gezonde zithouding bevorderen.  

 1 Standaard op GS-versie, optioneel voor Edition

 

 2 Aktion Gesunder Rücken (Duits kennisinstituut dat zich bezighoudt met rugklachtenpreventie en zitmeubilair laat testen door teams van onafhankelijke experts van verschillende medische disciplines)

Panorama schuifdak
Het panoramisch schuifdak1 overlaadt het ruime interieur van de nieuwe Opel Astra Electric met extra licht. Het dak kan worden geventileerd of volledig worden geopend. Bestuurders en passagiers genieten van een lichte en luchtige rijervaring. 
1 Optioneel.
Intelli-Air
Intelli-Air1 is een nieuw, zeer efficiënt systeem om het binnenklimaat van je nieuwe Opel Astra Electric te bewaken. Het automatische systeem geeft voortdurend informatie over de luchtkwaliteit binnen en buiten de auto om de lucht fris en schoon te houden voor iedereen aan boord. 
1 Optioneel