Design
Stijlvolle details
Benadruk je persoonlijkheid met aerodynamisch geoptimaliseerde 18-inch lichtmetalen velgen in een sportief design. Deze opvallende velgen zijn verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen en zorgen ervoor dat je nieuwe Opel Astra Electric er net zo opwindend uitziet als dat hij rijdt. 
De toekomst in zicht
De iconische Opel Vizor® is het gezicht van het merk Opel en laat zien dat de nieuwe Opel Astra Electric toonaangevend is. Want achter de Opel Vizor® zitten sensoren en camera's voor toonaangevende rijhulpsystemen. 
Uitmuntend interieur
Bent u klaar voor een inspirerende rijervaring? De volledig digitale Opel Pure Panel Pro® cockpit wacht op u met duidelijke en beknopte informatie, zodat u zich kunt concentreren op het rijden. En de ergonomische actieve stoelen1 in Alcantara2 - gecertificeerd door "Aktion Gesunder Rücken e.V."2 - zijn gewoonweg perfect voor lange ritten. 
1 Ergonomische actieve stoelen zijn gecertificeerd en getest op rugvriendelijkheid door Aktion Gesunder Rücken e.V., een onafhankelijke commissie van artsen en therapeuten uit verschillende disciplines met als doel rugpijn te voorkomen. Ga voor meer informatie over het AGR-keurmerk naar www.agr-ev.de.

2 Optioneel