De beste die er is?
Wij denken van wel. Om te beginnen is haar opvallende schoonheid genoeg om zelfs de hardste harten te doen smelten. Maar deze schoonheid is niet huiddiep. Het digitaal geprepareerde interieur van de Astra Electric biedt jou comfort, gemak en welzijn. 
Een rijervaring als geen ander
Kruip achter het stuur, druk op de startknop en je zult zien wat we bedoelen. Meteen. Superresponsieve acceleratie en opwindend rijgedrag. Je zult uitkijken naar je tijd in deze auto! 
Opladen? Geen probleem
Jij bepaalt hoe en waar je oplaadt. DC-laden (of snelladen) is standaard, zodat je snel kunt bijladen tijdens langere ritten, of een thuislader kunt gebruiken voor dagelijks gebruik. Meer informatie over kabels en meer 
Daar is een app voor
Deze afstandsbedieningen zijn superhandig. Gebruik de MyOpel-app om de laadstatus te controleren of activeer op afstand de airconditioning of verwarming, zodat de cabine precies de juiste temperatuur voor je heeft als je in de auto stapt. Slim, hè? 
Gratis toegang, gratis parkeren…
Kortom, vrijheid. Rijd met een Astra Electric naar het stadscentrum en vermijd de fileheffing. Parkeer gratis bij een van de duizenden opladers in de stad, waarvan sommige ook gratis opladen! Sociale verantwoordelijkheid voelde nog nooit zo goed! 
Gemakkelijk private lease afsluiten
Astra Electric private leasen? Dat kan gemakkelijk online. Toch liever kopen of meer informatie neem dan contact op of ga langs bij de dichtsbijzijnde Opel-verkooppunt!