Comfort op hoog niveau
Verwarmde uitrusting
Met de ThermaTec® voorruitverwarming1 verwijder je snel en efficiënt ijs en vocht van de ruiten van jouw nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric. De verwarmde stoelen voorin2 bieden extra comfort, terwijl de stuurwielverwarming voor een warm en comfortabel gevoel zorgen op koude ochtenden. 
1, 2, 3 Optioneel op geselecteerde uitrustingsniveaus.
Welkom in je comfortzone
De Astra Sports Tourer Electric maakt van iedere rit een belevenis. Onder meer dankzij de ergonomische stoelen1 voorin  met AGR-certificering2. De verwarmde voorstoelen zijn meervoudig verstelbaar en bieden een optimale en ontspannen zitpositie - ideaal voor lange ritten. 

1 Standaard op de GS-versie, optioneel voor Edition

2 Aktion Gesunder Rücken (Duits kennisinstituut dat zich bezighoudt met rugklachtenpreventie en zitmeubilair laat testen door teams van onafhankelijke experts van verschillende medische disciplines)

Intelli-Air
Intelli-Air1 is een nieuw en efficiënt systeem om het binnenklimaat van je nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric te bewaken. Het systeem geeft continu informatie over de luchtkwaliteit binnen en buiten de auto om de lucht fris en schoon te houden voor iedereen aan boord. 
Panorama schuifdak
Het panoramisch schuifdak1 overlaadt het ruime interieur van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric met extra licht. Het dak kan worden geventileerd of volledig worden geopend. Bestuurders en passagiers genieten van een lichte en luchtige rijervaring.  
1  Optioneel