Design
Alleen het allerbeste
Laat je persoonlijkheid zien met de optionele, sportieve en aerodynamische18-inch lichtmetalen velgen. Deze markante wielen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen en geven jouw nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric net zo'n dynamisch voorkomen, als dat hij rijdt. 
De toekomst in zicht
De iconische Opel Vizor® is het nieuwe gezicht van Opel en laat zien dat de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric de weg naar de toekomst wijst. Achter de Opel Vizor® zijn verschillende sensoren en camera's geplaatst voor verschillende rijhulpsystemen. 
Uitzonderlijk interieur
Ben jij klaar voor een enerverende rijervaring? De volledig digitale Opel Pure Panel Pro®-cockpit biedt duidelijke en minimale informatie, zodat jij je volledig op de weg kan concentreren. De ergonomische actieve stoelen1, optioneel bekleed met luxe Alcantara®, zijn gecertificeerd door 'Aktion Gesunder Rücken e.V'2 en daardoor perfect voor zelfs de langste ritten. 

1 Twee beschikbare uitrustingsniveaus. Getoonde opties worden op een later moment beschikbaar.

2 Aktion Gesunder Rücken (Duits kennisinstituut dat zich bezighoudt met rugklachtenpreventie en zitmeubilair laat testen door teams van onafhankelijke experts van verschillende medische disciplines).