Connectiviteit
Multimedia
Dit is informatie en ontspanning in optima forma. Het nieuwe, volledig digitale Pure Panel® is voorzien van een 10-inch infoscherm en een 10-inch kleuren-touchscreen dat draadloos communiceert met je smartphone via Apple CarPlay™1 of Android Auto™1,2 . De bediening is intuïtief en lijkt erg op de bediening van je smartphone. Je kunt het systeem bovendien helemaal personaliseren, met profielen voor verschillende bestuurders. De geavanceerde diensten van OpelConnect zorgen dat je altijd met een gerust gevoel onderweg bent. En natuurlijk biedt het Multimedia-systeem alle functies die je verwacht, zoals AM/FM/DAB+ radio, audiostreaming via Bluetooth® en twee USB-C poorten voor aansluiting van je apparatuur.  
Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
2Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.
3De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van je toestel op www.apple.com of www.android.com, of vraag ernaar bij je Opel dealer.
4Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc.
Navigatie
Het geavanceerde navigatiesysteem van Opel biedt uitgebreide functionaliteit, met onder meer online-verkeersinformatie, parkeerinformatie, POI's zoeken en weerberichten1. De routeaanwijzingen worden - helemaal zoals je het zelf wilt - getoond op het vernieuwde head-up display, het infoscherm of het kleuren-touchscreen. En voor optimaal gemak kun je je bestemming via je smartphone en de myOpel app naar je navigatiesysteem sturen en als je uitstapt het laatste stukje van je routeaanwijzingen op je smartphone zien. Het systeem reageert op gesproken commando's en komt in actie zodra je "Hé Opel" zegt. Tot de connected navigatiefuncties behoren automatische online-updates van kaarten. Wil je onderweg nog meer van je muziek genieten, kies dan voor het hifi-systeem met 8 luidsprekers.    

1 Connected Navigation Pack Plus inbegrepen voor 3 jaar, beschikbaarheid en reikwijdte van connected service verschillen van land tot land en van voertuig tot voertuig. Gebruik van het Connected Navigation Pack Plus vereist activering via OpelConnect Store of myOpel app.

2 Optioneel.

Draadloos opladen

Om het rustgevende interieur van de nieuwe Astra Plug-in Hybrid niet te verstoren, heb je voor het opladen van je smartphone geen kabeltje meer nodig. Leg je smartphone1 gewoon op de draadloze oplader met schokbeveiliging om hem onderweg op te laden.|
 

1 Vereist mogelijk een accessoire voor de smartphone. Enkel voor PMA- of Qi-compatibele toestellen. Neem contact op met je Opel-vestiging om de compatibiliteit van je toestel te controleren.

 
OpelConnect

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan. 

 

  • Geruststellend gevoel: Noodoproep, Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bedienbare e-functies om de batterijstatus te controleren, het opladen te volgen en de airconditioning en verwarming in- en uit te schakelen via de myOpel app.
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.
 

1 De beschikbaarheid en reikwijdte van de diensten verschillen van land tot land en van voertuig tot voertuig. Diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en zijn afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

2 Voor het gebruik van de Emergency en Breakdown Call is ondertekening van de Algemene Voorwaarden met de schriftelijke verklaring van toestemming voor de voertuiglokalisatie bij de bestelling van het voertuig vereist en is afhankelijk van de netwerkdekking en beschikbaarheid. De pechhulp (Opel Mobilservice) is het eerste jaar na de eerste registratie gratis, daarna tegen betaling. De respectievelijke algemene voorwaarden zijn van toepassing.

3 Alleen voor Astra Plug-In Hybrid

4 Connected Navigation Pack Plus-diensten zijn gedurende 3 jaar inbegrepen en daarna zijn extra abonnementskosten verschuldigd. De beschikbaarheid en omvang van de diensten verschillen van land tot land en van voertuig tot voertuig. Voor diensten kan een abonnement of vergoeding vereist zijn en deze zijn afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk.