Design
Een nieuw tijdperk
De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid is duidelijk niet zomaar een auto. Met zijn strakke oppervlakken, zonder overbodige elementen, en de Opel Vizor, die het gezicht van alle nieuwe Opel-modellen bepaalt, oogt hij dynamischer dan ooit. Zijn ontwerp illustreert dat hij helemaal klaar is voor de toekomst.  
Rust en ruimte
Ook als je instapt zie je meteen dat de nieuwe Astra Plug-in Hybrid een nieuw tijdperk inluidt. Het interieur schept een ongekend gevoel van rust en ruimte. Het eerste dat opvalt is het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel®, waarop alle informatie wordt getoond die de bestuurder in elke situatie nodig heeft. Neem ontspannen plaats in de  ergonomische comfortstoelen met AGR-certificatie1, met luxe Alcantara of lederen bekleding en ventilatie- en massagefunctie. Omring jezelf met luxe, hoogwaardige technologie en geavanceerde connectiviteit. Stap in en geniet!  
Stijl gaat voor alles
Nu heb je de kans om een statement te maken, want de nieuwe Astra Plug-in Hybrid biedt je talloze manieren om je persoonlijke smaak te tonen. Bijvoorbeeld met een stijlvol contrasterend dak in wit of zwart, waarmee je gegarandeerd opvalt.  
Sublieme draai
Laat je persoonlijkheid zien en geef je Astra Plug-in Hybrid extra dynamiek met exclusieve lichtmetalen velgen. Van stoer en sportief tot elegant en verfijnd: maak je keuze en je weet zeker dat je overal opvalt!  
Vanuit elke hoek briljant
Het pure design met strakke lijnen en scherp gesneden oppervlakken geeft de nieuwe Astra Plug-in Hybrid een evenwichtige, krachtige uitstraling, die zijn hoogwaardige techniek benadrukt. Volmaakte harmonie, vanaf welke kant je ook kijkt. Zelfs de hoog geplaatste, energiebesparende LED-achterlichten accentueren  zijn visuele perfectie.  
Toekomstvisie
De voorkant van de nieuwe Astra Plug-in Hybrid breekt volledig met de traditie. Waar andere auto's een gewone grille hebben, heeft de Opel Astra Plug-in Hybrid de gezichtsbepalende Vizor®, waarin diverse hightech-elementen, zoals camera's en sensoren, plus de nieuwste Intelli-Lux® Pixel-koplampen zijn samengebracht rondom het gestileeerde Opel-logo.