Technologie
Advanced Driver Assistance

Hoge prestaties vereisen een hoog bewustzijn. Geavanceerde rijhulpsystemen bewaken meerdere weg- en verkeersomstandigheden om de veiligheid radicaal te verbeteren en je gewoon te laten genieten van het rijden met functies als Intelli-Lux Pixel LED-koplampen, Extended Head-up Display, Intelli-Drive en Intelli-Vision1.

 

1 Opel-assistentiesystemen zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen het kader van de systeemgerelateerde beperkingen. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig. Allemaal optioneel.

 
Infotainment
Het 'Digital Detox' Pure Panel®-display integreert draadloze Apple CarPlayen Android Auto met individueel profielbeheer en bestuurdersherkenning. Laad jouw apparaten draadloos op, krijg verbonden diensten als nood- en pechoproep, en houd je handen aan het stuur met spraakopdrachten met natuurlijke taalherkenning. 
OpelConnect Service

Slimme technologiesystemen en aanverwante diensten1 die connectiviteit en moderne innovaties bieden om je veilig te houden en een spannende en efficiënte reis te garanderen.

 

Gemoedsrust: de nood- en pechoproep2, voertuigstatus en informatie geven je altijd toegang tot je kilometerstand, brandstofniveau of onderhoudswaarschuwingen voor een goed gevoel.

 

Gemak: de e-Remote Control-service3 voor het controleren van het batterijniveau, het laadbeheer en het instellen van de airconditioning via de myOpel-app.

 

Drive Smart: ontspannen reizen dankzij Multimedia Navi Pro.

 

1 De beschikbaarheid en reikwijdte van de service verschillen van land tot land en van voertuig tot voertuig. Voor services is mogelijk een abonnement/vergoeding vereist en zijn afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

 

2 Het gebruik van de Nood- en Pechoproep vereist ondertekening van de Algemene Voorwaarden met de schriftelijke toestemmingsverklaring voor de voertuiglokalisatie bij het bestellen van het voertuig en is afhankelijk van netwerkdekking en beschikbaarheid. De pechservice (Opel Mobilservice) is het eerste jaar na eerste inschrijving gratis, daarna tegen betaling. Informatie over Opel Connect op https://connect.opel.nl/. De desbetreffende algemene voorwaarden zijn van toepassing.

 

3 Alleen voor Astra Plug-in Hybrid

 

4 Connected Navigation Pack Plus-services zijn inbegrepen voor 3 jaar en zijn daarna onderhevig aan een extra abonnementsprijs. De beschikbaarheid en reikwijdte van de service verschillen van land tot land en van voertuig tot voertuig. Voor services is mogelijk een abonnement of vergoeding vereist en zijn afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk.