Premium comfort 
Ergonomische comfortstoelen
De ergonomische comfortstoelen in de nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid zijn gecertificeerd door AGR1 en bieden de beste ondersteuning voor je rug. Ze zijn op talloze manieren te verstellen, met onder meer een elektronisch verstelbare lendensteun, verlengbaar zitgedeelte en verstelbare hoofdsteunen, zodat je altijd een ontspannen zithouding kunt vinden.  
1 Gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e.V." (AGR), die normen opstelt voor rugvriendelijk design.
Warm welkom
Voor maximaal comfort, ook op koude ochtenden, zijn de voorstoelen en zelfs de buitenste zitplaatsen achterin, net als het stuurwiel verwarmd. De ThermaTec® verwarmde voorruit zorgt dat ijs en condens in een mum van tijd verdwijnen.  
Panoramic sunroof

Het grote elektrisch bedienbare glazen zonnedak met geïntegreerd windscherm1 laat je genieten van licht en frisse lucht, zonder dat je last hebt van tocht.  

1 optie

 
Intelli-Air
Intelli-Air is het nieuwe, bijzonder effectieve luchtfilter, dat je op elk moment informatie geeft over de luchtkwaliteit. Dat helpt je om het interieur fris en gezond te houden.  
Intelli-Space
De Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid beschikt over slimmere laadmogelijkheden dankzij het innovatieve Intelli-Space-systeem. De maximale capaciteit van 1.554 liter wordt vergroot door voorzieningen als sjorogen, zijlaadnetten, een vlakke laadvloer met twee niveaus, 40/20/40 deelbare achterbankleuningen met easy-fold functie, een rolgordijn in de laadruimte en slimme opbergvakken onder de vloer. Met de optionele trekhaak kun je de mogelijkheden nog verder uitbreiden. 
Handsfree elektrisch bediende achterklep
Bij ontgrendeling of in de nabijheid van het Keyless Entry & Start-systeem kan de achterklep automatisch worden geopend door simpelweg met je voet onder de achterbumper te zwaaien.