Premium comfort
Ergonomische comfortstoelen
De ergonomische comfortstoelen in de nieuwe Astra zijn gecertificeerd door AGR1 en bieden de beste ondersteuning voor je rug. Ze zijn op talloze manieren te verstellen, met onder meer een elektronisch verstelbare lendensteun, verlengbaar zitgedeelte en verstelbare hoofdsteunen, zodat je altijd een ontspannen zithouding kunt vinden.   

1 Optioneel op bepaalde uitrustingsniveaus.

 

2 Het certificaat is een keurmerk dat wordt toegekend door een onafhankelijk commissie, bestaande uit deskundigen uit verschillende medische disciplines.

Warm welkom

Voor maximaal comfort, ook op koude ochtenden, zijn de voorstoelen en zelfs de buitenste zitplaatsen achterin, net als het stuurwiel verwarmd. De ThermaTec® verwarmde voorruit1 zorgt dat ijs en condens in een mum van tijd verdwijnen.  

 

1Optioneel voor bepaalde uitvoeringen

 
Panoramisch zonnedak

Het grote elektrisch bedienbare glazen panoramadak met geïntegreerd windscherm1 laat je genieten van licht en frisse lucht, zonder dat je last hebt van tocht.  

 

1 Optioneel

 
Intelli-Air
Intelli-Air1 is het nieuwe, bijzonder effectieve luchtfilter, dat je op elk moment informatie geeft over de luchtkwaliteit. Dat helpt je om het interieur fris en gezond te houden.