Connectiviteit
Multimedia
Infotainment en ontspanning in optima forma. Het nieuwe, volledig digitale Pure Panel® is voorzien van een 10-inch instrumentenpaneel en een 10-inch infotainmentsysteem dat draadloos communiceert met je smartphone via Apple CarPlay™1 of Android Auto™1,2 . De bediening is intuïtief en lijkt op de bediening van je smartphone. Je kunt het systeem bovendien helemaal personaliseren, met profielen voor verschillende bestuurders. De geavanceerde diensten van OpelConnect zorgen dat je altijd met een gerust gevoel onderweg bent. En natuurlijk biedt het Multimedia-systeem alle functies die je verwacht, zoals AM/FM/DAB+ radio, audiostreaming via Bluetooth® en tot twee USB-C poorten voor aansluiting van je apparatuur.   

1 Apple CarPlay™ is een geregistreerde handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

2 De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van je toestel op www.apple.com of www.android.com, of vraag ernaar bij je Opel dealer.

Navigatie
Het geavanceerde navigatiesysteem van Opel biedt uitgebreide functionaliteit, met onder meer online-verkeersinformatie, parkeerinformatie, POI's zoeken en weerberichten1. De routeaanwijzingen worden - helemaal zoals je het zelf wilt - getoond op het vernieuwde Head-Up Display, het digitale instrumentenpaneel of het infotainmentscherm. Voor optimaal gemak kun je je bestemming via je smartphone en de myOpel-app naar je navigatiesysteem sturen en als je uitstapt het laatste stukje van je routeaanwijzingen op je smartphone zien. Het systeem reageert bovendien op gesproken commando's en komt in actie zodra je "Hé Opel" zegt. Tot de connected navigatiefuncties behoren automatische online-updates van kaarten. Wil je onderweg nog meer van je muziek genieten, kies dan voor het hifi-systeem met 8 luidsprekers.    
1 Het Connected Navigation Pack Plus is bij aankoop van de auto voor 3 jaar inbegrepen. De beschikbaarheid en de functionaliteit van de diensten kan per land en per voertuig verschillen. Voor gebruik van het Connected Navigation Pack Plus dient dit pakket via de OpelConnect Store of de myOpel app geactiveerd te worden.
Draadloos opladen
Om het rustgevende interieur van de nieuwe Astra niet te verstoren, is voor het opladen van je smartphone geen aparte kabel meer nodig. Leg je smartphone1 op de draadloze oplader met schokbeveiliging om hem onderweg op te laden. 
OpelConnect services

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan. 

 

  • Geruststellend gevoel: Noodoproep, Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bedienbare functies om de deuren te vergrendelen en ontgrendelen, de claxon en de verlichting te bedienen.
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.
 
1 Het Connected Navigation Pack Plus is bij aankoop van de auto voor 3 jaar inbegrepen. De beschikbaarheid en de functionaliteit van de diensten kan per land en per voertuig verschillen. Voor gebruik van het Connected Navigation Pack Plus dient dit pakket via de OpelConnect Store of de myOpel-app geactiveerd te worden.

Spraakherkenning & ChatGPT

 

Profiteer van de kracht van ChatGPT aan boord van jouw Opel Astra. De spraakherkenning is uitgebreid met de generatieve kunstmatige intelligentie van SoundHound's Chat AI-platform op basis van de ChatGPT API, dat meerdere kennisdomeinen met elkaar integreert voor snellere en uitgebreidere antwoorden van de spraakassistent. 

 

Het systeem gebruik je eenvoudig via het ingebouwde infotainmentsysteem van je Opel Astra. 

 

1 Deze dienst is beschikbaar in verschillende talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands, Pools, Zweeds, Tsjechisch, Deens, Noors en Portugees.