Design
Een nieuw tijdperk
De nieuwe Opel Astra is duidelijk niet zomaar een auto. Met zijn strakke oppervlakken zonder overbodige elementen en de Opel Vizor, die het gezicht van alle nieuwe Opel-modellen bepaalt, oogt hij dynamischer dan ooit. Het ontwerp onderstreept dat de Astra helemaal klaar is voor de toekomst.   
Rust en ruimte
Zodra je instapt zie je meteen dat de nieuwe Astra een nieuw tijdperk inluidt. Het interieur schept een ongekend gevoel van rust en ruimte en het eerste dat opvalt is het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel®. Hierop wordt alle informatie getoond die jij als bestuurder nodig hebt. Neem plaats in de ergonomische comfortstoelen met AGR-certificering1, bekleed met luxe Alcantara® of lederen bekleding en ventilatie- en massagefunctie. Omring jezelf met luxe, hoogwaardige technologie en geavanceerde connectiviteit. Stap in en geniet!   
1 Gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e.V." (AGR), die normen opstelt voor rugvriendelijk design.
Stijl gaat voor alles
Dit is je kans om een statement te maken, want de nieuwe Astra biedt je talloze manieren om je persoonlijke smaak te tonen. Bijvoorbeeld met een stijlvol contrasterend dak in wit of zwart, waarmee je gegarandeerd opvalt.  
Sublieme draai
Laat je persoonlijkheid zien en geef je Astra een extra dynamiesche uitstraling met exclusieve lichtmetalen velgen. Van stoer en sportief tot elegant en verfijnd: maak je keuze en je weet zeker dat je overal opvalt!   
Vanuit elke hoek briljant
Het pure design met strakke lijnen en scherp gesneden oppervlakken geeft de nieuwe Astra een evenwichtige, krachtige uitstraling die zijn hoogwaardige techniek benadrukt. Een ontwerp in volmaakte harmonie, vanaf welke kant je ook kijkt. Zelfs de hoog geplaatste, energiebesparende LED-achterlichten accentueren zijn visuele perfectie.   
Het gezicht van de toekomst
De voorkant van de nieuwe Astra breekt volledig met tradities. Waar andere auto's een gewone grille hebben, draagt de Opel Astra het gezichtsbepalende Vizor®, waarin diverse hightech-elementen, zoals camera's en sensoren, plus de nieuwste Intelli-Lux® Pixel-koplampen worden samengebracht rondom het gestileerde Opel-logo.