De eerste stap naar elektrisch rijden
Wat is een hybrid (mild hybrid/MHEV)?
In een hybride auto wordt de benzinemotor ondersteund door een elektromotor en een accupakket, dat continu wordt opgeladen wanneer je uitrolt of afremt. Wat betekent dit? Je hoeft geen laadkabels aan te sluiten en kunt rijden zoals je gewend bent. Leun achterover en laat de technologie zijn werk doen. In het algemeen gebruikt een hybride minder brandstof, minder vervuiling en rijden in stilte, terwijl je tegelijkertijd het comfort ervaart van elektrisch rijden.  
Meer plezier en meer comfort
Als je hybride rijdt, werken de benzine- en elektromotor naadloos met elkaar samen om het brandstofverbruik en de prestaties te optimaliseren. De een neemt het continu van de ander over. Bovendien merk je helemaal niets van deze overgang, dankzij de soepele automatische versnellingsbak met dubbele koppeling. Soms lijkt het zelfs alsof je in een volledig elektrische auto rijdt. En het rijplezier? Dat krijgt een stevige impuls dankzij de onmiddelijke acceleratie met behulp van de elektromotor. Wedden dat je geweldig vindt?  
Elektrisch rijden waar en wanneer het verschil maakt

Op lage snelheid of in de file, wanneer je vroeg vertrekt of tijdens het inparkeren: de elektromotor staat garant voor een soepele en stille rijervaring zonder CO2-uitstoot.

En rijd je de maximale snelheid op de snelweg, dan maakt de auto gebruik van de opgeslagen elektrische energie van het regeneratieve remsysteem. Hierdoor bespaar je niet alleen brandstof, maar ervaar je minder rijgeluiden en wordt de luchtvervuiling verminderd.