Premium comfort
Ergonomische comfortstoelen

De ergonomische comfortstoelen in de nieuwe Astra zijn gecertificeerd door AGR1 en bieden de beste ondersteuning voor je rug. Ze zijn op talloze manieren te verstellen, met onder meer een elektronisch verstelbare lendensteun, verlengbaar zitgedeelte en verstelbare hoofdsteunen, zodat je altijd een ontspannen zithouding kunt vinden.  

 

Deze stoelen zijn dus niet alleen buitengewoon comfortabel, maar ondersteunen ook een gezonde houding voor het welzijn van bestuurders en passagiers op lange termijn.

 

1 Het certificaat is een kwaliteitszegel dat wordt toegekend door een onafhankelijke testcommissie bestaande uit deskundigen uit verschillende medische disciplines. Optioneel op bepaalde uitrustingsniveaus.

 
1 Gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e.V." (AGR), die normen opstelt voor rugvriendelijk design.
Warm welkom
Voor maximaal comfort, ook op koude ochtenden, zijn de voorstoelen en zelfs de buitenste zitplaatsen achterin, net als het stuurwiel verwarmd. De ThermaTec® verwarmde voorruit zorgt dat ijs en condens in een mum van tijd verdwijnen. 
Panoramisch zonnedak

Het grote elektrisch bedienbare glazen zonnedak met geïntegreerd windscherm1 laat je genieten van licht en frisse lucht, zonder dat je last hebt van tocht.  

 

1 optie

 
Intelli-Air
Intelli-Air is het nieuwe, bijzonder effectieve luchtfilter, dat je op elk moment informatie geeft over de luchtkwaliteit. Dat helpt je om het interieur fris en gezond te houden.   
Intelli-Space
De Opel Astra Sports Tourer beschikt over slimmere laadmogelijkheden dankzij het innovatieve Intelli-Space systeem. De maximale capaciteit van 1.634 liter wordt vergroot door voorzieningen als sjorogen, zijlaadnetten, een vlakke laadvloer met twee niveaus, 40/20/40 deelbare achterbankleuningen met easy-fold functie, een rolgordijn in de laadruimte en slimme opbergvakken onder de vloer. Met de optionele trekhaak kun je de laadmogelijkheden nog verder uitbreiden.  
Handsfree te bedienen kofferklep

De handsfree te bedienen kofferklep1 biedt meer gemak bij in- en uitladen. Eén simpele voetbeweging onder de achterbumper is genoeg om de achterklep te openen of te sluiten.

 

1 Optioneel of standaard geleverd bij een luxere uitvoering.