Eigenschappen

MEER DAN U OOIT HAD VERWACHT.

Ontdek de nieuwe Corsa.

ELEGANT EN VERFIJND
De nieuwe Corsa biedt geavanceerde Duitse techiek en een baanbrekend design dat zijn dynamische karakter benadrukt. Een indrukwekkende, sportieve voorkant en strak vormgegeven achterkant: vanuit elke hoek begerenswaardig.
 
SPORTIEF EN DYNAMISCH
U wilt nog meer pit en dynamiek? De GS Line voegt atletische accenten toe, zoals sportieve voor-en achterbumper, een chromen uitlaat, sportstoelen, zwarte hemelbekleding en speciale velgen. 
EEN ADRENALINE-KICK
Met rode accenten in het interieur, sportstoelen, zwarte hemelbekleding en aluminium sportpedalen roept de Opel Corsa GS Line direct een gevoel van avontuur op. En dat maakt hij op de weg ook waar! Ervaar het tijdens een proefrit
VELGEN
Geef de nieuwe Corsa uw eigen uitstraling met de keuze uit verschillende, stijlvolle, dynamische 16- of 17-inch lichtmetalen velgen, welke als optie verkrijgbaar zijn. Ontdek het aanbod in de car configurator.  
DAKOPTIES

Kies hoe u voor de dag wilt komen. Met een stijlvol dak in contrasterende zwart of wit1 bepaalt u uw eigen stijl. Het optionele panoramadak laat het interieur baden in licht. Stel hier samen.

 

1Afhankelijk van het uitrustingniveau standaard of optioneel.

 
INTELLILUX LED® MATRIX-KOPLAMPEN

Beter zien en gezien worden! De Corsa biedt als eerste in zijn klasse IntelliLux LED® Matrix-koplampen1 die de verlichting automatisch afstemmen op de situatie. Zo kunt u met grootlicht rijden zonder het risico dat u anderen verblindt. 

 

1Optie.

 
ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Adaptive Cruise Control1 maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot uw voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken.

 

1 Optie.

 
ACTIEVE RIJSTROOKASSISTENT

Een nieuwe stap op weg naar autonoom rijden! De actieve rijstrookassistent1 maakt het rijden veiliger en gemakelijker, vooral tijdens lange ritten op de snelweg. Dit systeem gebruikt een camera aan de bovenkant van de voorruit en een groot aantal sensoren aan alle kanten van de auto om uw stuurgedrag te analyseren en als het nodig is te corrigeren. Zo blijft uw Corsa altijd perfect op koers.2

 

1Optie.

2U dient uw handen wel altijd aan het stuur te houden.

 
DIGITALE INSTRUMENTEN

Het grote grafische kleuren-infodisplay achter het stuurwiel1 houdt u tijdens het rijden perfect op de hoogte van uw snelheid en andere belangrijke gegevens. Het toont ook de navigatie-aanwijzingen, recht voor u, zodat u uw ogen veilig op de weg kunt houden.

 

1Optie. Beschikbaar in 2020.

 
180° PANORAMISCHE ACHTERUITRIJCAMERA

Achteruitrijden en inparkeren wordt een stuk veiliger en gemakkelijker, vooral in de stad en in onoverzichtelijke parkeergarages. De panoramische achteruitrijcamera1 brengt een gebied van 180° achter en opzij van uw Corsa in beeld én toont de auto van bovenaf.

 

1Optie.

 
ADVANCED PARK ASSIST

Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist1 het werk voor u doet. Dit systeem zoekt een parkeerplek en bedient het stuurwiel. U hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. Kan het nog gemakkelijker?

 

1Optie. Beschikbaar in 2020.

 
WARMTE OP KOUDE DAGEN

Verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar stuurwiel1 maken het op koude en gure dagen nog prettiger om in de Corsa te stappen. 

 

1Optie.

 
LEDEREN BEKLEDING EN MASSAGEFUNCTIE1

De Corsa biedt ongekende luxe. Als u kiest voor de hoogwaardige lederen bekleding, is de bestuurdersstoel met massagefunctie leverbaar.1 Zo komt u zelfs na een lange rit volkomen ontspannen aan.

 

1Optie.

 
BAGAGERUIMTE

Veel mee te nemen? Met een inhoud tot 309 liter1 past er heel wat in de bagageruimte van de Corsa. De achterbank is bovendien eenvoudig neer te klappen om plaats te maken voor nog meer bagage.

 

1Inhoud van de Corsa met verbrandingsmotor.

 
NAVIGATIE

In de Corsa bereikt u elke bestemming met gemak. U heeft de keuze tussen het veelzijdige Multimedia Navi Pro met 10-inch kleuren-touchscreen1 en het gebruiksvriendelijke Multimedia Navi met 7-inch touchscreen1

 

1Optie.

 
DRAADLOOS OPLADEN

Om uw smartphone op te laden heeft u geen kabeltje meer nodig1. U hoeft hem alleen in het speciale vakje te leggen en hij wordt automatisch via inductie opgeladen. Zo hoeft u nooit meer een gesprek te missen.

 

1Optie. Voor sommige smartphones is een adapter nodig.

 
INFOTAINMENT

Ook als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Corsa heel wat te bieden. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay™1,2, spraakgestuurde functies, digitale radio DAB+ en audiostreaming via Bluetooth®3 beschikt u over een zee van mogelijkheden.

 

1Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

2De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van uw toestel op www.apple.com of vraag ernaar bij uw Opel retailer.

3Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc. 

 
MOTOREN

De leverbare motoren van de nieuwe Corsa bieden een uitstekende balans tussen efficiëntie en rijplezier. U heeft de keuze uit:

 

  • 1,2-liter benzinemotor met 55 kW (75pk). 
  • 1,2-liter driecilinder turbobenzinemotor met 74 kW (100pk) en 96 kW (130pk). 
  • Levendige 1,5-liter dieselmotor met 75 kW (102pk).
 
VERSNELLINGSBAKKEN
Naast de handgeschakelde 6-versnellingsbak is voor de Corsa een sportieve en comfortabele 8-traps automaat met schakelpeddels leverbaar. Aan u de keuze!