Eigenschappen

MEER DAN U OOIT HAD VERWACHT.

Ontdek de nieuwe Corsa-e.

DESIGN.

ELEGANT EN VERFIJND
De nieuwe Corsa-e biedt niet alleen opwindende Duitse techiek, maar ook een baanbrekend design, dat zijn dynamische karakter benadrukt. Van zijn zelfbewuste, sportieve neus tot zijn strak vormgegeven achterkant: de Corsa-e is vanuit elke hoek begerenswaardig. 
EEN GROOT GEVOEL VAN LUXE
Het interieur van de nieuwe Corsa-e maakt direct indruk, dankzij hoogwaardige materialen, vakkundige afwerking en slimme details. Het sportieve, op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel heeft een luxe uitstraling. U zou het liefst meteen achter het stuur willen gaan zitten en wegrijden!  
VELGEN

De Corsa-e is extra stijlvol met 17-inch lichtmetalen velgen1, die zijn sportieve, toekomstgerichte design onderstrepen. Ze zijn bovendien licht en aerodynamisch, zodat u nog efficiënter kunt rijden.

 

1 Optie. 

 
DAKOPTIES

Kies uw eigen stijl! Dak en buitenspiegels in contrasterend zwart of wit1 voegen extra dynamiek toe. Het royale panoramadak1 laat het interieur baden in licht.

 

1 Afhankelijk van het uitrustingniveau standaard of optioneel.

 

VEILIGHEID EN INNOVATIES.

INTELLILUX LED® MATRIX-KOPLAMPEN

Zien en gezien worden. De nieuwe Corsa-e is als eerste in zijn klasse leverbaar met hoogwaardige IntelliLux LED® Matrix-koplampen1 die afhankelijk van de situatie automatisch omschakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden. 

 

1Optie.

 
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Adaptive Cruise Control1,2 maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot uw voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken. 

1Optie.

2De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen, binnen de beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

LANE DEPARTURE WARNING MET ACTIEVE RIJSTROOKASSISTENT
Rijd veiliger en meer ontspannen, dankzij Lane Departure Warning1 dat u direct waarschuwt als u uw rijstrook dreigt te verlaten zonder richting aan te geven. De actieve rijstrookassistent1,2 geeft lichte tegendruk in het stuurwiel om u te helpen uw Corsa-e veilig binnen de markeringen te houden.3 Beide systemen helpen u aanrijdingen als gevolg van vermoeidheid of afleiding te voorkomen.  

1 Optie.

2 De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen, binnen de grenzen van het systeem. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden.

3 U dient uw handen te allen tijde aan het stuur te houden.

DIGITALE INFORMATIE

Het grote grafische kleuren-infodisplay achter het stuurwiel1 houdt u tijdens het rijden perfect op de hoogte van uw snelheid en andere belangrijke gegevens. Het toont ook de navigatie-aanwijzingen, recht voor u, zodat u uw ogen veilig op de weg kunt houden.

 

1 Optie

 
PANORAMISCHE 180° ACHTERUITRIJCAMERA

Achteruit inparkeren en manoeuvreren - vooral in de stad en krappe parkeergarages - wordt een stuk gemakkelijker! De panoramische 180° achteruitrijcamera1 brengt de achterkant van de Corsa-e van bovenaf in beeld, zodat u alle obstakels beter kunt zien. 

 

1Optie.

 
KEYLESS ENTRY & START1

Instappen zonder uw sleutels uit uw zak of tas te halen en starten met een druk op de knop. Zo simpel kan het zijn.

 

1Optie.

 

 

EERSTEKLAS COMFORT.

WARMTE OP KOUDE DAGEN

Verwarmbare voorstoelen met drie standen en een verwarmbaar stuurwiel1 maken het op koude en gure dagen nog prettiger om in de Corsa-e te stappen. 

 

1Optie.

 
LEDEREN BEKLEDING1

Lederen bekleding biedt elke rit in de Corsa-e een gevoel van hoogwaardige luxe. De passagiersstoel is voorzien van ISOFIX-bevestigingspunten, waarin u eenvoudig en veilig een kinderzitje kunt bevestigen.

 

1Optie.

 
BAGAGERUIMTE
Veel mee te nemen? Met een inhoud van 267 liter past er heel wat in de bagageruimte van de Corsa-e. De achterbank is bovendien eenvoudig neer te klappen om plaats te maken voor nog meer bagage. 

CONNECTIVITEIT.

NAVIGATIE

In de Corsa-e bereikt u elke bestemming met gemak. U hebt de keuze tussen  Multimedia Navi Pro met een 10-inch kleuren-touchscreen1 en Multimedia Navi met een 7-inch touchscreen1

 

1Optie.

 
INFOTAINMENT
Ook als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Corsa-e heel wat te bieden. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay™1,2 , spraakgestuurde functies, digitale radio DAB+ en audiostreaming via Bluetooth®3 beschikt u over een zee van mogelijkheden. 

1Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

2 De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van uw toestel op www.apple.com of vraag ernaar bij uw Opel retailer.

3Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc. 

DRAADLOOS OPLADEN

Om uw smartphone op te laden hebt u geen kabeltje meer nodig1. U hoeft hem alleen in het speciale vakje te leggen en hij wordt automatisch via inductie opgeladen. Zo hoeft u nooit meer een gesprek te missen.

 

1Optie, alleen geschikt voor PMA- of Qi-compatibele smartphones. Voor sommige smartphones is een adapter nodig.

 
OPELCONNECT 1
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan, met speciale diensten voor elektrisch rijden. 
  • Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, bCall Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bedienbare functies om de deuren te vergrendelen en ontgrendelen, de claxon en de verlichting te bedienen, en Open & Start via uw smartphone. 
  • Functies voor elektrisch rijden: laadpunten vinden, op afstand controleren van de batterijstatus, de airconditioning in- en uitschakelen, en het laden volgen.
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.

1 De beschikbare functies van OpelConnect kunnen per land en per voertuig verschillen. Deze diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk; voor sommige diensten is een (betaald) abonnement vereist.

ACCESSOIRES VOOR UW NIEUWE CORSA-E.

Afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Opel+ accessoires geven u de mogelijkheid uw Corsa-e nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Ze voldoen stuk voor stuk aan de strenge kwalitetseisen van Opel.

 

De afbeeldingen kunnen afwijken van de aangeboden producten.