Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID design
Title DESIGN
Pretext
Icon to Display
EXTERIEUR
De nieuwe Corsa-e biedt niet alleen opwindende Duitse techiek, maar ook een baanbrekend design, dat zijn dynamische karakter benadrukt. Van zijn zelfbewuste, sportieve neus tot zijn strak vormgegeven achterkant: de Corsa-e is vanuit elke hoek begerenswaardig.  
DAKOPTIES

Kies uw eigen stijl! Dak en buitenspiegels in contrasterend zwart of wit1 voegen extra dynamiek toe. Het royale panoramadak1 laat het interieur baden in licht. 

 

1Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel. 

 

 
INTERIEUR
Het interieur van de nieuwe Corsa-e maakt direct indruk, dankzij hoogwaardige materialen, vakkundige afwerking en slimme details. Het sportieve, op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel heeft een luxe uitstraling. U zou het liefst meteen achter het stuur willen gaan zitten en wegrijden!  
VELGEN
De Corsa-e is extra stijlvol met 17-inch lichtmetalen velgen, die zijn sportieve, toekomstgerichte design onderstrepen. 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID innovaties
Title INNOVATIES
Pretext
Icon to Display
INTELLILUX LED® MATRIX KOPLAMPEN

Zien en gezien worden. De nieuwe Corsa-e is als eerste in zijn klasse leverbaar met hoogwaardige IntelliLux LED® Matrix koplampen1 die afhankelijk van de situatie automatisch omschakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden. 

 

1Optie.

 
ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Adaptive Cruise Control1 maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot uw voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken.

 

1Optie.

 
ACTIEVE RIJSTROOK-POSITIONERING

Dit innovatieve systeem1 is een nieuwe stap op weg naar autonoom rijden. Met behulp van een camera aan de bovenkant van de voorruit en diverse sensoren ondersteunt dit assistentiesysteem het sturen en zorgt dat u precies in het midden van de rijstrook blijft rijden. Dat maakt vooral lange ritten op de snelweg veiliger en meer ontspannen.2

 

1Optie.
2U dient uw handen te allen tijden aan het stuur te houden.

 
DIGITALE INFORMATIE

Via het innovatieve display recht voor u wordt u perfect op de hoogte gehouden van alle belangrijke gegevens, zoals uw snelheid en navigatieaanwijzingen. Het digitale infodisplay1 levert daarmee een belangrijke bijdrage aan uw veiligheid, omdat u uw ogen op de weg kunt houden.

 

1Optie.

 
PANORAMISCHE 180° ACHTERUITRIJCAMERA

Achteruit inparkeren en manoeuvreren - vooral in de stad en krappe parkeergarages - wordt een stuk gemakkelijker! De panoramische 180° achteruitrijcamera1 brengt de achterkant van de Corsa-e van bovenaf in beeld, zodat u alle obstakels beter kunt zien. 

 

1Optie.

 
ADVANCED PARK ASSIST

Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist1 het werk voor u doet. Dit systeem zoekt een parkeerplek en bedient het stuurwiel. U hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. Kan het nog gemakkelijker?

 

1Optie.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID premium-comfort
Title EERSTEKLAS COMFORT
Pretext
Icon to Display
WARMTE OP KOUDE DAGEN.

Verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar stuurwiel1 maken het op koude en gure dagen nog prettiger om in uw auto te stappen. 

 

1Optie.

 

 
BAGAGERUIMTE
Veel mee te nemen? Met een inhoud tot 309 liter past er heel wat in de bagageruimte van de nieuwe Corsa-e. De achterbank is bovendien eenvoudig neer te klappen om plaats te maken voor nog meer bagage. 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID connectivity
Title CONNECTIVITEIT
Pretext
Icon to Display
NAVIGATIE
In de Corsa-e bereikt u elke bestemming met gemak. U heeft de beschikking over het veelzijdige Multimedia Navi Pro met 10-inch kleuren-touchscreen. 
ONTDEK OPEL INFOTAINMENT
DRAADLOOS OPLADEN

Om uw smartphone op te laden heeft u geen kabeltje meer nodig1. U hoeft hem alleen in het opbergvak te leggen en hij wordt automatisch via inductie opgeladen. Zo hoeft u nooit meer een gesprek te missen.

 

1Voor sommige smartphones is een adapter nodig.

 
INFOTAINMENT

Ook als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Corsa-e heel wat te bieden. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay™1,2, spraakgestuurde functies, digitale radio DAB+ en audiostreaming via Bluetooth®3 beschikt u over een zee van mogelijkheden.

 

1Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
2De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van uw toestel op www.apple.com of vraag ernaar bij uw Opel dealer.
3Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc. 

 
ONTDEK OPEL INFOTAINMENT
ALTIJD KLAAR OM U TE HELPEN

Opel Connect biedt geavanceerde diensten die u ondersteunen, informeren en uw veiligheid vergroten, met speciale functies voor elektrisch rijden. 

  • Hulp in geval van nood: bij een aanrijding wordt automatisch contact gemaakt met de 112-meldkamer en worden de belangrijkste gegevens doorgegeven, zodat de benodigde hulp snel ter plaatse kan zijn.
  • Gemak: bedien functies zoals de deuren vergrendelen en ontgrendelen met uw mobiele telefoon en raadpleeg informatie over parkeermogelijkheden in de buurt.1
  • Speciale functies voor elektrisch rijden: laadpunten vinden, op afstand controleren van de batterijstatus, de airconditioning in- en uitschakelen, en het laden volgen.
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij functies als Live Navigation en ritinformatie.1 

 

1De.ze functies van Opel Connect zullen naar verwachting vanaf najaar 2019 beschikbaar zijn. Deze diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk; om er gebruik van te maken is een abonnement vereist.

 
ONTDEK DE OPEL CONNECT DIENSTEN

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID electric-driving
Title ELEKTRISCH RIJDEN
Pretext
Icon to Display
RIJBEREIK TOT 337 KM
Waar wilt u naartoe? De nieuwe Corsa-e legt u niet snel aan banden. Hij biedt een indrukwekkend rijbereik tot 337 km (WLTP-meting), zonder tussentijds te hoeven opladen. Dat maakt hem perfect voor vrijwel al uw dagelijkse ritten. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar! 
LEES MEER OVER ELEKTRISCH RIJDEN
OPLADEN

Opladen is bij de nieuwe Corsa-e een fluitje van een cent. In niet meer dan een half uur is de batterij voor 80% opgeladen1. Dat betekent dat u met de nieuwe Corsa-e profiteert van ongekende flexibiliteit, zowel voor korte als langere ritten.

 

1Bij een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Geeft de tijd aan die nodig is voor het opladen van een volledig lege batterij. De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij.

 
SPORT- & ECO-MODUS
Hoe rijdt u het liefst? De nieuwe Corsa-e biedt u de keuze: de Sport-modus voor maximale dynamiek, de Eco-modus voor een maximaal rijbereik. De Normal-modus vormt de gulden middenweg met sportieve prestaties en een uitgebalanceerd gebruik van de energie. 
OPEL'S AANBOD VOOR ELEKTRISCH RIJDEN
Opel wil elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maken. Daarom bieden wij uitgebreide dienstverlening om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. 
ONTDEK ALLE DIENSTEN VAN OPEL VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
FLUISTERSTIL
De nieuwe Corsa-e rijdt niet alleen bijzonder schoon, maar ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Corsa-e nog prettiger.  

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab False
Anchor ID opel-e-service
Title OPEL ESERVICE
Pretext
Icon to Display
OPEL ESERVICE
Speciaal voor bestuurders van de nieuwe Opel Corsa-e heeft Opel iets nieuws: Opel eService. Het complete Opel eService onderhoudspakket is inbegrepen bij de consumentenprijs waardoor u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.  
GARANTIE
Iedere Corsa-e wordt geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking en op de batterij acht jaar garantie of tot 160.000 kilometer.  
GRATIS ONDERHOUD

Gaat u een Corsa-e rijden dan heeft u de komende jaren geen onderhoudskosten. Met Opel eService beschikt u over zes jaar lang gratis onderhoud of gratis onderhoud tot maximaal 180.000 kilometer*. De onderhoudsbeurten zijn periodiek om de 25.000 kilometer of maximaal twee jaar en omvatten door Opel voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden zoals koel- en remvloeistof verversen, vervangen van het interieurfilter en de sleutelbatterij. Ook de periodieke APK keuring inclusief afmelden is opgenomen in het onderhoudspakket.

 

*Reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder de voorgeschreven onderhoudsadviezen, zijn niet inbegrepen.

 
PECHHULP
Mocht u onverhoopt met pech langs de weg komen te staan dan biedt Opel eService uitkomst met 24 uur per dag en 7 dagen per week Opel Pechhulp in Nederland. Komt u stil te staan met een lege batterij dan is de afsleepregeling van kracht met onbeperkt afslepen naar een laadstation in de omgeving, waar u uw batterij weer op kunt laden. 
NAVIGATIE UPDATES

Met Opel eService profiteert u ook van gratis navigatie updates* voor uw Multimedia Navi Pro infotainmentsysteem. Zo kunt u altijd eenvoudig de weg naar uw bestemming vinden of de snelste weg naar het dichtsbijzijnde laadstation.

 

*Account voor myOpel vereist.