Overzicht

ONTDEK DE NIEUWE, 100% ELEKTRISCHE OPEL CORSA-E: COMPACT EN HELEMAAL KLAAR VOOR DE TOEKOMST. INDRUKWEKKEND RIJBEREIK, SNEL OPLADEN, BAANBREKEND STIL EN SPECTACULAIR KRACHTIG. STEL HIER SAMEN.

DAGELIJKS RIJPLEZIER.

De nieuwe Corsa-e.

BESTE DEAL INRUILWAARDE

Ben je op zoek naar een nieuwe Opel? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan de Opel dealer voor de beste deal! Want om de lente goed in te luiden krijg je tijdelijk bij het inruilen van je auto tot wel € 1.500 extra Beste Deal Inruilpremie, bovenop je inruilwaarde bij aankoop van een nieuwe Opel. 

WIJ ADVISEREN EN INSPIREREN JE GRAAG, ONLINE OF BIJ JE THUIS.

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Gelukkig mogen we je weer ontvangen in onze showroom, ook zonder afspraak! Maar wil je liever nog niet langskomen? Ook op afstand blijven we je graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Daarom zijn er tal van mogelijkheden om met Opel in contact te komen en je te adviseren op afstand of bij jou thuis. Maak snel een afspraak hoe en waar jij wilt.

DE COMPACTE, 100% ELEKTRISCHE AUTO MET OPWINDENDE DUITSE TECHNIEK.

RIJBEREIK TOT 337 KM1

De nieuwe Corsa-e biedt een indrukwekkend rijbereik tot 337 km1 (WLTP-meting), zonder tussentijds opladen. Perfect voor vrijwel al jouw dagelijkse ritten. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar! 

1 Het gemiddelde rijbereik van de Corsa-e bedraagt (afhankelijk van de uitrusting) 329 km tot 337 km, berekend volgens de WLTP-testprocedure, in overeenstemming met de richtlijnen R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151. Het rijbereik in de dagelijkse praktijk is onder meer afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur en het gebruik van verwarming/airconditioning/voorverwarming.

 
ONTDEK HOE U UW RIJBEREIK KUNT VERGROTEN
TOT 80% OPGELADEN IN 30 MINUTEN1 

Opladen is bij de nieuwe Corsa-e een fluitje van een cent. In niet meer dan een half uur is de batterij voor 80% opgeladen1. Dat betekent dat je met de nieuwe Corsa-e profiteert van ongekende flexibiliteit, zowel voor korte als langere ritten.

1 Theroretische waarde, gebaseerd op een gemiddeld rijbereik van 337 km (WLTP-meting); bij een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Geeft de tijd aan die nodig is voor het opladen van een volledig lege batterij. De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij. 

 
ELEKTRISCH RIJDEN LOONT.
Er zijn veel redenen om over te stappen op elektrisch rijden. Het is niet alleen milieubewust, maar je kunt ook profiteren van lagere gebruikskosten, subsidies en belastingvoordelen.   

BEKIJK HET DAGELIJKSE RIJBEREIK VAN JOUW OPEL CORSA-e.

WILT U NOG MEER ONTDEKKEN?

TOONAANGEVENDE EIGENSCHAPPEN.

PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ
Het platte batterijpakket van de Corsa-e is geïntegreerd in de bodemplaat, onder de voor- en achterstoelen. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal rijgedrag en maximale dynamiek. 
SPORTIEVE PRESTATIES
Als het om rijplezier gaat, heeft de nieuwe Corsa-e heel wat te bieden. Van 0 tot 100 km/u in 8,1 seconden, zonder dat je hoeft te schakelen, doordat zijn maximale koppel direct beschikbaar is. Dat is dynamiek op zijn best! 
MINIMAAL GELUID, MAXIMAAL VERMOGEN
De nieuwe Corsa-e rijdt niet alleen bijzonder schoon, maar ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Corsa-e nog prettiger.  
KIES UW RIJSTIJL

Hoe rijd je het liefst? Zuinig, dynamisch, of de gulden middenweg? De nieuwe Corsa-e biedt jou de keuze: 

  • Sport: maximale dynamiek, met een hoog koppel en sportieve afstemming van acceleratie en stuurinrichting.
  • Eco: maximaal rijbereik, door de prestaties (koppel, acceleratie) iets te begrenzen en het energiegebruik van diverse systemen (airco, verwarming) te optimaliseren.
  • Normal: een nauwkeurig berekend evenwicht tussen dynamiek en efficiëntie.  
 
REGENERATIEF REMMEN
De Corsa-e is voorzien van een regeneratief remsysteem. De energie die bij het remmen anders verloren zou gaan, wordt omzet in energie om het rijbereik te vergroten. Zodra je jouw voet van het versnellngspedaal haalt, wordt de vrijgekomen energie gebruikt om de batterij op te laden. 
DUIDELIJKE INFORMATIE
De Corsa-e houdt je onderweg perfect op de hoogte. Het duidelijke display informeert je over alle gegevens die voor jou van belang zijn, zoals het energiegebruik, het rijbereik en de rijomstandigheden.  

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN

Opel wil elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maken. Daarom bieden wij uitgebreide dienstverlening om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

WAAROM WACHTEN?

Ontdek onze gloednieuwe 100% elektrische Corsa-e uit voorraad en rijd direct weg! Nu met spectaculaire Beste Deal korting.

STEL UW NIEUWE CORSA-E SAMEN.

KLAAR OM OVER TE STAPPEN OP ELEKTRISCH?

CORSA-E WINT GOUDEN STUURWIEL 2020.

De Opel Corsa-e heeft een van de belangrijkste onderscheidingen in de Duitse autobranche in de wacht gesleept: het Gouden Stuurwiel, ook wel ‘das Goldenes Lenkrad’. Het 100% elektrisch aangedreven model won dit jaar in de categorie ‘compacte auto’s’, waarmee de Opel Corsa-e een reeks sterke rivalen achter zich liet. Het is alweer de achttiende keer dat Opel een Gouden Stuurwiel in ontvangst neemt.

MEER ONTDEKKEN?

DE EIGENSCHAPPEN VAN DE CORSA-e
Ontdek wat de Corsa-e te bieden heeft. 
LEES MEER
SIMPLY ELECTRIC
Van opladen tot ritplanning: profiteer van Opel's diensten voor elektrisch rijden. 
LEES MEER
VOORRAAD
Stap nu in een gloednieuwe Corsa-e uit voorraad en rijd direct weg.
 
BEKIJK VOORRAAD
UITRUSTING OP MAAT
Maak uw Corsa-e nog persoonlijker met originele Opel+ accessoires. 
LEES MEER