Overzicht

ONTDEK DE NIEUWE, 100% ELEKTRISCHE CORSA-E: COMPACT EN HELEMAAL KLAAR VOOR DE TOEKOMST. INDRUKWEKKEND RIJBEREIK, SNEL OPLADEN, BAANBREKEND STIL EN SPECTACULAIR KRACHTIG. STEL HIER SAMEN.

PRIVATE LEASE & BESTEL ONLINE.

De compacte, 100% elektrische Corsa-e met een actieradius van maar liefst 337km (WLTP) is nu bereikbaarder dan ooit. Je rijdt een gloednieuwe Corsa-e met 3-fase lader met Opel Private Lease al vanaf € 379 per maand. Een gloednieuwe Corsa-e is nu direct leverbaar uit voorraad en gemakkelijk online te bestellen via onze configurator.

Heel Holland Elektrisch nu met de Opel Corsa-e en de Opel Grandland X Hybrid. En volgend jaar kun ja al uit 9 geëlektrificeerde Opel-modellen kiezen. Mét de belofte dat in 2024 van élk Opel-model een elektrische variant beschikbaar is. Of je nu zakelijk of privé rijdt, Opel maakt elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen!

CORSA-E WINT GOUDEN STUURWIEL 2020.

De Opel Corsa-e heeft een van de belangrijkste onderscheidingen in de Duitse autobranche in de wacht gesleept: het Gouden Stuurwiel, ook wel ‘das Goldenes Lenkrad’. Het 100% elektrisch aangedreven model won dit jaar in de categorie ‘compacte auto’s’, waarmee de Opel Corsa-e een reeks sterke rivalen achter zich liet. Het is alweer de achttiende keer dat Opel een Gouden Stuurwiel in ontvangst neemt.

WAAROM WACHTEN?

Ontdek onze gloednieuwe 100% elektrische Corsa-e uit voorraad en rijd direct weg! Nu met spectaculaire Beste Deal korting.

DAGELIJKS RIJPLEZIER.

De nieuwe Corsa-e.

DE COMPACTE, 100% ELEKTRISCHE AUTO MET OPWINDENDE DUITSE TECHNIEK.

RIJBEREIK TOT 337 KM1

De nieuwe Corsa-e biedt een indrukwekkend rijbereik tot 337 km1 (WLTP-meting), zonder tussentijds opladen. Perfect voor vrijwel al uw dagelijkse ritten. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar! 

1 Het gemiddelde rijbereik van de Corsa-e bedraagt (afhankelijk van de uitrusting) 329 km tot 337 km, berekend volgens de WLTP-testprocedure, in overeenstemming met de richtlijnen R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151. Het rijbereik in de dagelijkse praktijk is onder meer afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur en het gebruik van verwarming/airconditioning/voorverwarming.

 
ONTDEK HOE U UW RIJBEREIK KUNT VERGROTEN
TOT 80% OPGELADEN IN 30 MINUTEN1 

Opladen is bij de nieuwe Corsa-e een fluitje van een cent. In niet meer dan een half uur is de batterij voor 80% opgeladen1. Dat betekent dat u met de nieuwe Corsa-e profiteert van ongekende flexibiliteit, zowel voor korte als langere ritten.

1 Theroretische waarde, gebaseerd op een gemiddeld rijbereik van 337 km (WLTP-meting); bij een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Geeft de tijd aan die nodig is voor het opladen van een volledig lege batterij. De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij. 

 
ELEKTRISCH RIJDEN LOONT.
Er zijn veel redenen om over te stappen op elektrisch rijden. Het is niet alleen milieubewust, maar u kunt ook profiteren van lagere gebruikskosten, subsidies en belastingvoordelen.   

BEKIJK HET DAGELIJKSE RIJBEREIK VAN UW CORSA-e.

WILT U NOG MEER ONTDEKKEN?

TOONAANGEVENDE EIGENSCHAPPEN.

PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ
Het platte batterijpakket van de Corsa-e is geïntegreerd in de bodemplaat, onder de voor- en achterstoelen. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal rijgedrag en maximale dynamiek. 
SPORTIEVE PRESTATIES
Als het om rijplezier gaat, heeft de nieuwe Corsa-e heel wat te bieden. Van 0 tot 100 km/u in 8,1 seconden, zonder dat u hoeft te schakelen, doordat zijn maximale koppel direct beschikbaar is. Dat is dynamiek op zijn best! 
MINIMAAL GELUID, MAXIMAAL VERMOGEN
De nieuwe Corsa-e rijdt niet alleen bijzonder schoon, maar ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Corsa-e nog prettiger.  
KIES UW RIJSTIJL

Hoe rijdt u het liefst? Zuinig, dynamisch, of de gulden middenweg? De nieuwe Corsa-e biedt u de keuze: 

  • Sport: maximale dynamiek, met een hoog koppel en sportieve afstemming van acceleratie en stuurinrichting.
  • Eco: maximaal rijbereik, door de prestaties (koppel, acceleratie) iets te begrenzen en het energiegebruik van diverse systemen (airco, verwarming) te optimaliseren.
  • Normal: een nauwkeurig berekend evenwicht tussen dynamiek en efficiëntie.  
 
REGENERATIEF REMMEN
De Corsa-e is voorzien van een regeneratief remsysteem. De energie die bij het remmen anders verloren zou gaan, wordt omzet in energie om het rijbereik te vergroten. Zodra u uw voet van het versnellngspedaal haalt, wordt de vrijgekomen energie gebruikt om de batterij op te laden. 
DUIDELIJKE INFORMATIE
De Corsa-e houdt u onderweg perfect op de hoogte. Het duidelijke display informeert u over alle gegevens die voor u van belang zijn, zoals het energiegebruik, het rijbereik en de rijomstandigheden.  

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN

Opel wil elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maken. Daarom bieden wij uitgebreide dienstverlening om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

STEL UW NIEUWE CORSA-E SAMEN.

KLAAR OM OVER TE STAPPEN OP ELEKTRISCH?

MEER ONTDEKKEN?

DE EIGENSCHAPPEN VAN DE CORSA-e
Ontdek wat de Corsa-e te bieden heeft. 
LEES MEER
SIMPLY ELECTRIC
Van opladen tot ritplanning: profiteer van Opel's diensten voor elektrisch rijden. 
LEES MEER
VOORRAAD
Stap nu in een gloednieuwe Corsa-e uit voorraad en rijd direct weg.
 
BEKIJK VOORRAAD
UITRUSTING OP MAAT
Maak uw Corsa-e nog persoonlijker met originele Opel+ accessoires. 
LEES MEER