Skip To Content
Overzicht

Corsa-e

Vanaf € 33.999 incl. BTW

Ontdek de 100% elektrische Opel Corsa-e: compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig

Stel jouw Opel samen
Stel samen
Meer info?
Zoek Je Dealer
Opel Private Lease
Ontdek Private Lease

Optimaal rijplezier

De compacte, 100% elektrische auto met opwindende duitse techniek

Rijbereik tot 359 km1

De Corsa-e biedt een indrukwekkend rijbereik tot 359 km1 (WLTP-meting), zonder tussentijds opladen. Perfect voor vrijwel al jouw dagelijkse ritten. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

 

1 Het gemiddelde rijbereik van de Corsa-e bedraagt (afhankelijk van de uitrusting) 329 km tot 359 km, berekend volgens de WLTP-testprocedure, in overeenstemming met de richtlijnen R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151. Het rijbereik in de dagelijkse praktijk is onder meer afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur en het gebruik van verwarming/airconditioning/voorverwarming.

 
Ontdek hoe je het rijbereik kunt vergroten
Tot 80% opgeladen in 30 minuten1

Opladen is bij de Corsa-e een fluitje van een cent. In niet meer dan een half uur is de batterij voor 80% opgeladen1. Dat betekent dat je met de nieuwe Corsa-e profiteert van ongekende flexibiliteit, zowel voor korte als langere ritten.

 

1 Theroretische waarde, gebaseerd op een gemiddeld rijbereik van 359 km (WLTP-meting); bij een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Geeft de tijd aan die nodig is voor het opladen van een volledig lege batterij. De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij.

 
Elektrisch rijden loont
Er zijn veel redenen om over te stappen op elektrisch rijden. Het is niet alleen milieubewust, maar je kunt ook profiteren van lagere gebruikskosten, subsidies en belastingvoordelen.   

Bekijk het dagelijkse rijbereik van jouw Opel Corsa-e

Voor welke uitvoering ga jij?

Toonaangevende eigenschappen

Perfect geïntegreerde batterij
Het platte batterijpakket van de Corsa-e is geïntegreerd in de bodemplaat, onder de voor- en achterstoelen. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal rijgedrag en maximale dynamiek. 
Sportieve prestaties
Als het om rijplezier gaat, heeft de nieuwe Corsa-e heel wat te bieden. Van 0 tot 100 km/u in 8,1 seconden, zonder dat je hoeft te schakelen, doordat zijn maximale koppel direct beschikbaar is. Dat is dynamiek op zijn best! 
Minimaal geluid, maximaal vermogen
De nieuwe Corsa-e rijdt niet alleen bijzonder schoon, maar ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Corsa-e nog prettiger.  
Kies jouw rijstijl

Hoe rijd je het liefst? Zuinig, dynamisch, of de gulden middenweg? De nieuwe Corsa-e biedt jou de keuze: 

  • Sport: maximale dynamiek, met een hoog koppel en sportieve afstemming van acceleratie en stuurinrichting.
  • Eco: maximaal rijbereik, door de prestaties (koppel, acceleratie) iets te begrenzen en het energiegebruik van diverse systemen (airco, verwarming) te optimaliseren.
  • Normal: een nauwkeurig berekend evenwicht tussen dynamiek en efficiëntie.  
 
Regeneratief remmen
De Corsa-e is voorzien van een regeneratief remsysteem. De energie die bij het remmen anders verloren zou gaan, wordt omzet in energie om het rijbereik te vergroten. Zodra je jouw voet van het versnellngspedaal haalt, wordt de vrijgekomen energie gebruikt om de batterij op te laden. 
Duidelijke informatie
De Corsa-e houdt je onderweg perfect op de hoogte. Het duidelijke display informeert je over alle gegevens die voor jou van belang zijn, zoals het energiegebruik, het rijbereik en de rijomstandigheden.  

Gratis Connected Wallbox

Tijdelijk ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Corsa-e een Connected Wallbox gratis t.w.v. € 1.869

Stel jouw Corsa-e samen

Klaar om over te stappen op elektrisch?

De eigenschappen Van de Corsa-e
Ontdek wat de Corsa-e te bieden heeft. 
Lees meer
Simply electric
Van opladen tot ritplanning: profiteer van Opel's diensten voor elektrisch rijden. 
Lees meer
Voorraad
Stap nu in een gloednieuwe Corsa-e uit voorraad en rijd direct weg.
 
Bekijk voorraad
Uitrusting op maat
Maak jouw Corsa-e nog persoonlijker met originele Opel+ accessoires. 
Lees meer

Opel Verdubbelt De Subsidie

Kopers van nieuwe, elektrische auto’s kunnen vanaf 3 januari 2022 de subsidie voor elektrische personenauto's voor particulieren aanvragen. De subsidie voor een nieuwe Corsa-e, Mokka-e of Combo-e Life bedraagt € 3.350. Maar wist je ook dat Opel nu je subsidie verdubbelt? Dan profiteer je dus van een totaal voordeel van maar liefst € 6.700!

Zet Nu De Stap Naar Elektrisch Rijden

Samenwonen, een nieuwe baan of gezinsuitbreiding: het zijn allemaal momenten in het leven waar je bepaalde keuzes moet maken en flexibel moet kunnen zijn. Ook wanneer het om je elektrische auto gaat. Het is in zo’n geval niet handig om vast te zitten aan een jarenlang contract en een specifiek model auto. Gelukkig is er voor die momenten Opel Private Lease Flex. Een unieke optie die je kunt toevoegen aan je Opel Private Lease contract. Hiermee heb je de mogelijkheid om na 12 maanden te wisselen naar een andere Opel. Dat is nog eens flexibiliteit!

Dare Devils Opgelet

Ontdek alle fun en facts over de elektrische Opel Corsa-e Rally.

Ontvang als eerste alle updates over de Corsa-e

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Corsa-e