GA VERDER.

Haal het maximale uit uw Corsa-e door te weten welke factoren de meeste impact op uw actieradius hebben.

SNELHEID
Uw snelheid heeft de meeste impact op uw actieradius. Bij een snelheid van 130 kilometer per uur zal uw actieradius de helft van de WLTP waarde zijn. 
RIJSTIJL
Elke keer dat u optrekt, verliest u energie. En elke keer dat u scherp remt moet u weer optrekken. De eco-rijmodus en regeneratief remmen (Energie terugwinnen bij het remmen) in uw Corsa-e kunnen tot wel 15% van uw actieradius besparen! 
(VOOR)VERWARMING
Afhankelijk van de stand van uw verwarming kan het actieradius met 35% verschillen omdat de energie voor de verwarming direct van de accu komt. Een fantastische manier om uw actieradius en rijcomfort te behouden, is het gebruik van voorverwarming terwijl uw Corsa-e verbonden is met de oplader. 
BELANGRIJK: De actieradius van uw Corsa-e, zoals aangegeven op uw infotainementsysteem of in de myOpel-app is slechts een indicatie gebaseerd op uw voorgaande rijgedrag (zelfs als uw auto volledig opgeladen is). Als u rekening houdt met de bovenstaande factoren zult u merken dat de actieradius indicatie van uw Corsa-e hierop aangepast zal worden.