Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


UITSTEKEND VERBONDEN.

Koppel moeiteloos uw smartphone aan uw infotainmentsysteem en geniet van de veelzijdige functies van R 4.0 IntelliLink, dat bovendien geschikt is voor Apple CarPlayTM.

 

R 4.0 IntelliLink biedt onder meer: 

 

  • 7-inch kleuren-touchscreen
  • Koppeling van een smartphone via Apple CarPlay™1
  • Bluetooth® voor koppeling van een telefoon: handsfree bellen, audio streamen en toegang via de contactenlijst2
  • AM/FM-radio en digitale radio DAB+
  • Foto's en films bekijken via USB3

 

1Apple CarPlay en Apple zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

De beschikbaarheid van functies is afhankelijk van de gebruikte apparatuur.

3Alleen tijdens stilstand van de auto.

TOON MEER TOON MINDER

FIND YOUR WAY.

Always know where you are going with the TOMTOM GO 40 navigation system. It's conveniently positioned in the FlexDock cradle so you can keep your eyes on the road. The TOMTOM GO 40 navigation system fits perfectly in the Opel designed FlexDock cradle, where it can recharge. It comes with Lifetime TomTom Traffic to get you to your destination faster adding even more safety, a  4.3” screen, 3D Maps and a map of Europe (45 countries).

 

TOON MEER TOON MINDER

ONTSPANNEN LUISTEREN.

De Radio CD 3.0 biedt een CD-speler, USB-poort, externe stereo-aansluiting (aux-in) en de mogelijkheid om handsfree te bellen via Bluetooth®.

CABLES ARE SO 90S.

Energy for your smartphone: thanks to Wireless Charging1, you can load your mobile phone without the fuss of cables. 1 PMA or Qi compatible mobile phones could be charged inductively.

PERSOONLIJKE ONLINE- & SERVICEASSISTENT.

OnStar geeft je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een uniek gevoel van veiligheid. Deze geavanceerde dienstverlening is vrijwel overal in Europa met slechts één druk op de knop beschikbaar.

 

VEILIG : In een noodgeval kunt u op OnStar rekenen! Bij een aanrijding maakt de auto automatisch contact met de OnStar adviseur, die als het nodig is direct de juiste hulpdiensten naar uw locatie stuurt.1

 

CONNECTED : Connectiviteit is tegenwoordig het sleutelwoord. Opel zorgt dat het u op dat gebied aan niets ontbreekt. Met een snelle Wi-Fi Hotspot voor 7 toestellen2 en de mogelijkheid om uw smartphone als afstandsbediening voor uw auto te gebruiken.3

 

IN GOEDE HANDEN : Een persoonlijke assistent kan goed van pas komen. Met één druk op de knop maakt u contact met de OnStar adviseur, die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar staat1 om bijvoorbeeld een hotel te boeken.4

 

1Opel is niet verantwoordelijk voor de uitvoering van de diensten van OnStar en de Wi-Fi Hotspot. Het gebruik van OnStar vereist een geactiveerd account bij OnStar Europe Limited, een dochteronderneming van GM. Alle diensten van OnStar, inclusief de Wi-Fi Hotspot, zullen na 31 december 2020 niet meer beschikbaar zijn. U kunt na die datum geen gebruik meer maken van uw proefperiode of betaalde abonnement. Ook de noodoproep-diensten zijn niet meer beschikbaar. Om gebruik te maken van de Wi-Fi Hotspot is een account bij de netwerkaanbieder van OnStar Europe Limited vereist. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk. Kijk op www.onstar.nl voor meer informatie over eventuele beperlingen en kosten.

2Voor gebruik van de Wi-Fi Hotspot zijn een account bij OnStar Europe Limited en bij de netwerkaanbieder vereist. Na afloop van de gratis proefperiode (3 maanden, met een maximaal datagebruik van 3 GB) dient u databundels te kopen bij de netwerkaanbieder. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk.

3Het is mogelijk dat sommige functies van de smartphone-app, voertuigdiagnose en bestemming downloaden voor bepaalde modellen/uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor bestemming downloaden zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en actuele kaartgegevens vereist. Kijk op www.onstar.nl voor meer informatie over mogelijke beperkingen en kosten.

4Via booking.com. Een e-mailadres en creditcard zijn vereist. Kijk voor meer informatie op www.onstar.nl.

TOON MEER TOON MINDER