Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


BIJZONDER STIJLVOL.

De Corsa schittert vanuit elke hoek, met zijn sportieve grille, heldere koplampen, vloeiende daklijn en krachtige proporties. Hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking zorgen voor een uitstraling van hoge kwaliteit.

GEWELDIG COMFORT.

Het stijlvolle interieur is zo uitnodigend dat u niet snel weer zult uitstappen. Denk aan hoogwaardige materialen, premium bekledingen en gladde, vloeiend in elkaar overlopende oppervlakken die het gevoel van ruimte versterken.

PERFECT LICHT.

Bi-Xenon koplampen met bochtverlichting zorgen voor een uitzonderlijk scherpe verlichting en meer overzicht in de bocht. LED-dagrijverlichting zorgt dat u ook overdag goed wordt opgemerkt.

STIJLVOLLE VELGEN.

Velgen zeggen veel over uw persoonijke stijl. Kies uit elegante en sportieve 15- tot 17-inch lichtmetalen velgen om uw Corsa uw eigen finishing touch te geven.  

GEÏNSPIREERD DOOR MOTORSPORT.

Met het OPC Line Exterieurpakket  krijgt uw Corsa een extra snelle look met zijskirts in carrosseriekleur en een een zichtbare, verchroomde uitlaatpijp.

 

Het OPC Line Interieurpakket imponeert met sportieve aluminium pedalen en een 3-spaaks lederen OPC-sportstuurwiel met stuurwielbediening. Deze hoogwaardige accessoires zijn ontworpen door de specialisten van het Opel Performance Center en geven uw Corsa een nog sportievere uitstraling - aan binnen- én buitenkant!

TOON MEER TOON MINDER