Design
Elegant en verfijnd
De nieuwe Corsa Electric maakt een designstatement dat de precisie van de Duitse techniek onderstreept. Met een opvallend vooraanzicht en een opvallend silhouet is de nieuwe Corsa vanuit elke hoek aantrekkelijk. 
Luxe gevoel
Kom binnen in een interieur dat onmiddellijk indruk maakt met zijn nauwkeurige vakmanschap, verfijnde details en hoogwaardige materialen van topkwaliteit. Een sportief, op de bestuurder gericht instrumentenpaneel met big-car persoonlijkheid zorgt ervoor dat je meteen zin krijgt in je volgende reis. 
Wielen

Als de grootte telt, dan zijn 16" of 17" lichtmetalen velgen1 met opvallend design een uitstekende keuze. Wil je kleurcontrast toevoegen? De exclusieve 17" lichtmetalen velgen in zwart/zilver zorgen niet alleen voor een mooi kleurcontrast, maar zijn ook licht en aerodynamisch - en verhogen zo de efficiëntie.

 

1 Optional. 

 

 
Dak

Wat is jouw stijl? Met het stijlvolle gekleurde dak1 kun je jouw favoriete exterieurkleuren aanvullen met zwart of wit. Kies het panoramisch schuifdak1 om het interieur van jouw Corsa Electric extra te verlichten.

 

1 Optional.