E- mobiliteit
Rijbereik tot 362 km1

De Corsa Electric biedt een indrukwekkend rijbereik tot 362 km1 (WLTP-meting), zonder tussentijds opladen. Perfect voor vrijwel al jouw dagelijkse ritten. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

 

1 Het gemiddelde rijbereik van de Corsa Electric bedraagt (afhankelijk van de uitrusting) 329 km tot 362 km, berekend volgens de WLTP-testprocedure, in overeenstemming met de richtlijnen R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151. Het rijbereik in de dagelijkse praktijk is onder meer afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur en het gebruik van verwarming/airconditioning/voorverwarming.

 
Tot 80% opgeladen in 30 minuten1

Opladen is bij de Corsa Electric een fluitje van een cent. In niet meer dan een half uur is de batterij voor 80% opgeladen1. Dat betekent dat je met de nieuwe Corsa Electric profiteert van ongekende flexibiliteit, zowel voor korte als langere ritten.
 

1 Theroretische waarde, gebaseerd op een gemiddeld rijbereik van 359 km (WLTP-meting); bij een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Geeft de tijd aan die nodig is voor het opladen van een volledig lege batterij. De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij.

 
Elektrisch rijden loont
Er zijn veel redenen om over te stappen op elektrisch rijden. Het is niet alleen milieubewust, maar je kunt ook profiteren van lagere gebruikskosten, subsidies en belastingvoordelen.    

Opel Elektro Promise

Standaard 8 jaar/160,000 km garantie op de batterij. Ontdek onze service beloften hier