Technologie
Perfect geïntegreerde batterij
Het platte batterijpakket van de Corsa Electric is geïntegreerd in de bodemplaat, onder de voor- en achterstoelen. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal rijgedrag en maximale dynamiek.  
Sportieve prestaties
Als het om rijplezier gaat, heeft de nieuwe Corsa Electric heel wat te bieden. Van 0 tot 100 km/u in 8,1 seconden, zonder dat je hoeft te schakelen, doordat zijn maximale koppel direct beschikbaar is. Dat is dynamiek op zijn best!  
Minimaal geluid, maximaal vermogen
De nieuwe Corsa Electric rijdt niet alleen bijzonder schoon, maar ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Corsa Electric nog prettiger.   
Kies jouw rijstijl

Hoe rijd je het liefst? Zuinig, dynamisch, of de gulden middenweg? De nieuwe Corsa Electric biedt jou de keuze

  • Sport: maximale dynamiek, met een hoog koppel en sportieve afstemming van acceleratie en stuurinrichting
  • Eco: maximaal rijbereik, door de prestaties (koppel, acceleratie) iets te begrenzen en het energiegebruik van diverse systemen (airco, verwarming) te optimaliseren.
  • Normal: een nauwkeurig berekend evenwicht tussen dynamiek en efficiëntie.

 
Regeneratief remmen
De Corsa Electric is voorzien van een regeneratief remsysteem. De energie die bij het remmen anders verloren zou gaan, wordt omzet in energie om het rijbereik te vergroten. Zodra je jouw voet van het versnellngspedaal haalt, wordt de vrijgekomen energie gebruikt om de batterij op te laden. 
Duidelijke informatie
De Corsa Electric houdt je onderweg perfect op de hoogte. Het duidelijke display informeert je over alle gegevens die voor jou van belang zijn, zoals het energiegebruik, het rijbereik en de rijomstandigheden.