Feel-good factor
Iedereen houdt van de Corsa - het is tenslotte een van de populairste compacte auto's van Europa! Waarom? Hij ziet er niet alleen superleuk uit (en dat is 'ie ook) - hij zit ook vol met geavanceerde technologische voorzieningen die het rijden veilig en echt comfortabel maken. 
Fun, fun, fun
Stap in, rij weg en je zult zien wat we bedoelen! De Corsa Electric reageert direct en heeft dankzij het lage zwaartepunt ook een sportief en opwindend weggedrag. In de Sport-modus krijg je helemaal het gevoel van een sportwagen! 
Opladen? Easy!
Jij bepaalt hoe en waar je oplaadt. DC-laden (of snelladen) standaard, zodat je snel kunt bijladen tijdens langere ritten, of een thuislader kunt gebruiken voor dagelijks gebruik. Bekijk welke laadkabels en wallboxes er allemaal zijn. 
Een app voor alles
Gebruik de MyOpel-app om de laadstatus te controleren of activeer op afstand de airconditioning of verwarming, zodat de auto al de juiste temperatuur heeft als je instapt. 
Gratis toegang, gratis parkeren...
Vrijheid. Met de Corsa Electric kom je in elk stadscentrum zonder milieuheffing. In veel steden parkeer je bovendien gratis bij een van de duizenden oplaadpunten, waarvan sommige ook nog gratis opladen aanbieden! Sociale verantwoordelijkheid voelde nog nooit zo goed! 
Bestel eenvoudig online
Bestel je Corsa Electric online en profiteer van de scherpe prijzen en gratis thuisbezorging. Je zult er meteen verliefd op zijn! Mocht je echter om wat voor reden dan ook binnen 14 dagen van gedachten veranderen, halen we de auto weer op en krijg je je geld terug.