Infotainment
Slimme navigatie

De navigatiefunctie van het IntelliLink Pro-systeem biedt je geavanceerde routebepaling waarbij rekening wordt gehouden met de actuele verkeersdrukte. Wanneer je onderweg het accupakket bij wilt laden, leidt het systeem je met één druk op de knop naar het dichtstbijzijnde laadstation.1

 

1 Optie

 
Smartphone-integratie
Met Apple CarPlay™ of Android Auto® kun je draadloos je smartphone aan het infotainmentsysteem koppelen, waarna je apps en widgets vanaf het touchscreen in het dashboard toegankelijk zijn.
 
Draadloze telefoonoplader

De draadloze oplader in de middenconsole maakt mogelijk je telefoon onderweg op te laden zonder gedoe met stekkertjes en snoertjes: simpelweg je telefoon op het laadvlak leggen is genoeg om het opladen te starten.1

 

1 Optie, alleen geschikt voor toestellen die PMA of Qi draadloos opladen ondersteunen. Voor sommige telefoons is een adapter nodig.

 
Opel Connect & MyOpel

Opel Connect biedt je een reeks handige online diensten voor bijvoorbeeld snelle hulpverlening in noodgevallen, controle over je auto op afstand en connected navigatie. 

 

  • Zekerheid: eCall verzekert je een ongeval van snelle hulpverlening door automatisch een noodoproep naar onze alarmcentrale te sturen.1 Hierbij worden ook de locatiegegevens meegezonden. In het geval van pech kun je eenvoudig zelf contact opnemen via de myOpel-app.
  • Oplaadgemak: e-Remote Control biedt je de mogelijkheid op afstand het laadniveau van het accupakket te checken, laadsessies te programmeren of voor vertrek de verwarming of airco in te schakelen terwijl de auto nog aan de oplader staat.
  • Slimme navigatie: Live Navigatie voert je ontspannen naar je bestemming dankzij onder actuele informatie over files, flitsers en het weer en maakt het mogelijk ritten te plannen aan de hand van laadstations onderweg.2
 

1 Mobiele internetverbinding vereist. Om van deze diensten te kunnen gebruikmaken, moet je bij aflevering van de auto een schriftelijke toestemmingsverklaring voor het delen van je locatiegegevens ondertekenen. Opel Pechhulp is de eerste twee jaar inbegrepen in de aanschafprijs van je nieuwe Opel. Zolang je je auto door een Erkend Opel Reparateur laat onderhouden, blijft deze dienst ook daarna gratis. Kijk voor meer informatie over Opel Connect op www.connect.opel.nl. Voorwaarden van toepassing.

 

2 Toegang tot Live-navigatieservices is de eerste drie jaar inbegrepen in de aanschafprijs van elke nieuwe Opel met een geïntegreerd navigatiesysteem. Daarna is voortzetting van deze dienst mogelijk tegen betaling van een jaarlijks abonnementsbedrag.