Stijlvol design
Stoer en stijlvol
Met zijn naar voren aflopende, dynamische profiel, de nieuwe Opel Vizor®-frontgrille, frisse kleuren en moderne interieurs onderscheidt de nieuwe Opel Corsa Electric zich resoluut van de grijze massa.
 
Opel Vizor®
De Opel Vizor® integreert innovatieve verlichtingstechnologie, luchtinlaatroosters en het Opel-embleem in één frontpaneel dat de nieuwe Opel Corsa Electric een krachtig eigen gezicht geeft. 
 
Zwart dak
Met een aanbod van zes lakkleuren, waaronder het nieuwe Grafik Grey, en de optie voor een contrasterend zwart dak, biedt de nieuwe Opel Corsa Electric je volop vrijheid om een stijl te kiezen die bij past. 
Velgen
De optionele 17-inch lichtmetalen velgen zijn specifiek ontworpen voor de nieuwe Opel Corsa Electric: ze combineren futuristische looks met een lage luchtweerstand om onnodig energieverbruik tegen te gaan. 
Digitale cockpit
De nieuwe Opel Corsa Electric verwelkomt je in een sfeervol interieur dat opvalt door zijn smetteloze afwerking. Het op de bestuurder gefocuste Pure Panel-dashboard biedt je een perfecte setting om voluit van het rijden te genieten. 
Duitse precisie
Van de vouw in de motorkap tot de belettering op de achterklep: de nieuwe Opel Corsa Electric is met Duitse precisie tot in de kleinste details geperfectioneerd.