De nieuwe Corsa #Yes Limited Edition
Exclusieve Corsa #Yes content
Gedurfde looks ontmoeten elektrische aandrijving. De nieuwe speciale editie van de Corsa #Yes combineert een elektrische rijervaring die je doet glimlachen met een opvallende stijl. Van de speciale Rekord Red lak, de contrasterende zwarte velgen en dakkleur tot het sportieve interieur met rode accenten en donkere hemelbekleding. Corsa #Yes zorgt ervoor dat je, ongeacht je bestemming, altijd in stijl aankomt! 
Unieke emblemen
De nieuwe Corsa #Yes is uniek in zijn soort. Aan de buitenkant zijn zowel het Opel blitz-logo als de naamplaat van de achterklep in bold uitgevoerd. Ook is de achterzijde voorzien van een speciale #YES-badge. Binnenin draagt hij trots zijn speciale interieur, die zijn sportieve styling perfect aanvult. 
Innovatief interieur
Het interieur van de nieuwe speciale Corsa #Yes biedt de perfecte ruimte om van jouw rit te genieten. Keyless entry and start maakt het instappen in jouw Corsa #Yes eenvoudig. In het interieur bieden de sportstoelen veel steun, zelfs tijdens de langste ritten, terwijl het grote 7" digitale high-definition instrumentenpaneel en het 10" centrale display je de mogelijkheid biedt om je smartphone draadloos van media te voorzien via Apple CarPlay™ en Android Auto™. 
Oogverblindende velgen
Als aanvulling op opvallende designelementen zoals de kenmerkende Opel Vizor® en het contrasterende zwarte dak, staat de nieuwe Corsa #Yes op stoere 16-inch lichtmetalen aerovelgen, afgewerkt in zwart. Dus of je nu geparkeerd staat of onderweg bent, je zult zeker de aandacht trekken. 
Opvallende kleuren
De nieuwe Corsa #Yes is verkrijgbaar in vier expressieve kleurstellingen. Of je nu kiest voor special edition Rekord Red, Arctis White, Carbon Black of Grafik Grey, er is zeker een kleurenpalet dat bij je smaak past. 
Geweldige prestaties

De nieuwe Corsa #Yes biedt puur elektrisch rijplezier. Zijn volledig elektrische 136 pk aandrijflijn ontwikkelt een koppel van 260 Nm, wat betekent dat hij snel uit de startblokken schiet en toch zo goed als geruisloos is, zonder te schakelen en zonder enige plaatselijke uitstoot. Met het batterijpakket kun je tot 354 km1 rijden met één keer opladen en indien nodig kun je hem snel opladen van 20% tot 80% in slechts 27 minuten1 met een gelijkstroomoplader, waardoor de Corsa #Yes je perfecte partner is voor alle reizen, zowel lange als korte.

 

1 Volgens de WLTP-testprocedure