Connectiviteit
Connected Navi
Vind altijd een duidelijke route naar je bestemming met het geavanceerde IntelliLink Pro-connected navigatiesysteem in je Opel Corsa, inclusief realtime verkeersinformatie en one-touch routing naar speciale lokaties, zoals tankstations en restaurants.
 
Draadloze mirroringfunctie
Haal alles uit je smartphone tijdens iedere rit in je Corsa met draadloze screenmirroring voor Apple CarPlay™ en Android Auto™ (Mirrorscreen).

 
Draadloos opladen
Compatibele apparaten zijn in de nieuwe Opel Corsa op te laden met de geïntegreerde draadloze oplader.
 
MyOpel App 

Altijd dichtbij

 

Met ons brede aanbod connected diensten blijf je altijd online en veilig onderweg.

 

Veiligheid: automatische noodoproep(1), automatische pechhulp(1) en uitgebreide informatie over de onderhoudsstatus van je auto zorgen op ieder moment voor gemoedsrust.

 

Rij intelligent: reis ontspannen met behulp van LIVE Navigation(2) en reisplanning.

 

1 Om gebruik te maken van nood- en pechoproepen zijn gratis aanmelding en schriftelijke toestemming voor voertuiglokalisatie vereist bij de bestelling van de auto. De beschikbaarheid is afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het netwerk. De pechhulpdienst (Opel Mobilservice) is het eerste jaar na registratie gratis, daarna zijn er kosten aan verbonden. Meer informatie over OpelConnect via www.opel.de/connect en over Opel Mobileservice op www.opel.de/mobilservice. Op deze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

2 LIVE-navigatiediensten zijn gratis beschikbaar voor een periode van 36 maanden na activatie. Daarna zijn er kosten verbonden aan de dienstverlening.