De nieuwe Corsa #Yes Limited Edition
Exclusieve Corsa #Yes content
De nieuwe speciale editie van de Corsa #Yes combineert een rijervaring die je doet glimlachen met een opvallende stijl. Van de speciale Rekord Red lak, de contrasterende zwarte velgen en dakkleur tot het sportieve interieur met rode accenten en donkere hemelbekleding. Corsa #Yes zorgt ervoor dat je, ongeacht je bestemming, altijd in stijl aankomt! 
Unieke emblemen
De nieuwe Corsa #Yes is uniek in zijn soort. Aan de buitenkant zijn zowel het Opel blitz-logo als de naamplaat van de achterklep in bold uitgevoerd. Ook is de achterzijde voorzien van een speciale #YES-badge. Binnenin draagt hij trots zijn speciale interieur, die zijn sportieve styling perfect aanvult. 
Innovatief interieur
Het interieur van de nieuwe speciale Corsa #Yes biedt de perfecte ruimte om van jouw rit te genieten. In het interieur bieden de sportstoelen veel steun, zelfs tijdens de langste ritten, terwijl het grote 7" digitale high-definition instrumentenpaneel en het 10" centrale display je de mogelijkheid biedt om je smartphone draadloos van media te voorzien via Apple CarPlay™ en Android Auto™. 
Oogverblindende velgen
Als aanvulling op opvallende designelementen zoals de kenmerkende Opel Vizor® en het contrasterende zwarte dak, staat de nieuwe Corsa #Yes op stoere 16-inch lichtmetalen aerovelgen, afgewerkt in zwart. Dus of je nu geparkeerd staat of onderweg bent, je zult zeker de aandacht trekken. 
Opvallende kleuren
De nieuwe Corsa #Yes is verkrijgbaar in vier expressieve kleurstellingen. Of je nu kiest voor special edition Rekord Red, Arctis White, Carbon Black of Grafik Grey, er is zeker een kleurenpalet dat bij je smaak past.