Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ENERGIEK EN ZUINIG.

Het aanbod van dynamische, efficiënte benzine- en dieselmotoren is net zo veelzijdig als de Crossland X zelf, met een vermogen van 82 tot 130 pk.

 

De Crossland X biedt u de keuze uit vier benzine- en twee dieselmotoren, met een vermogen van 82 tot 130 pk. Bijna alle motoren zijn voorzien van het brandstofbesparende Start/Stop-systeem, dat de motor uitschakelt als u stilstaat, bijvoorbeeld voor een stoplicht, en direct weer opstart zodra u wilt wegrijden. De dieselmotoren zijn voorzien van een AdBlue-tank met een inhoud van 17 liter1 Deze technologie helpt u om nog zuiniger te rijden en de uitstoot van stikstofoxide (NOx) tot een minimum te beperken.

 

1Motoren met BlueInjection-technologie dienen regelmatig (ook tussen de voorgeschreven onderhoudsbeurten) Adblue® te tanken; een indicatielampje in de boordcomputer waarschuwt u wanneer dit nodig is. Kijk voor meer informatie op www.opel.nl/adblue 

TOON MEER TOON MINDER

SOEPEL SCHAKELEN.

Voor de Crossland X kunt u kiezen tussen een soepel schakelende 5-of 6-versnellingsbak of het gemak van een geavanceerde 6-traps automaat.

PITTIG VERMOGEN, LAAG VERBRUIK.

De motoren van de Crossland X profiteren van de geavanceerde motortechnologie van Opel, die garant staat voor een perfect evenwicht tussen dynamische prestaties en een laag verbruik.

 

Bij Opel werken we continu aan de ontwikkeling van motoren die uitstekende prestaties combineren met een laag verbruik en lage uitstoot. Dat wordt onder meer bereikt door een aerodynamische, lichte constructie en innovatieve materialen en motoronderdelen om de brandstof zo efficiënt mogelijk te benutten. Ook het Start/Stop-systeem, waarvan het merendeel van de motoren voorzien is, draagt bij tot een lager brandstofverbruik.

TOON MEER TOON MINDER