Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


30% INTENSER LICHT.

LED-koplampen met AFL verlichten de weg 30% intenser dan gewone halogeen-koplampen en zorgen in elke situatie voor de optimale verlichting.

 

  • Deze koplampen zorgen met negen lichtfuncties dat u mogelijke gevaren sneller opmerkt, zodat u meer tijd heeft om te reageren.
  • AFL betekent dat de koplampen zich automatisch aanpassen.
  • Afhankelijk van de stuurhoek en snelheid wordt steeds de meest geschikte lichtfunctie gekozen.
TOON MEER TOON MINDER

MINDER STRESS BIJ HET PARKEREN.

De 180° panoramische achteruitrijcamera biedt ruim zicht op alles achter uw auto, terwijl Advanced Park Assistant II u helpt om "handsfree" in te parkeren.

 

De optionele 180° panoramische achteruitrijcamera biedt uitstekend zicht op een breed gebied achter en opzij van uw Crossland X en is zelfs voorzien van een zoom-functie, die automatisch wordt ingeschakeld wanneer obstakels zich op minder dan 70 cm van de auto bevinden. Ook voertuigen die van opzij naderen, komen voortaan helder in beeld. Advanced Park Assist II helpt u om een parkeerplaats te vinden en parkeert daarna bijna automatisch in. U hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen de pedalen te bedienen en te schakelen. Dat maakt parkeren en wegrijden een stuk veiliger en meer ontspannen.

TOON MEER TOON MINDER

HEAD-UP DISPLAY.

Alle belangrijke rij-informatie, zoals uw snelheid en verkeersborden, recht voor u. Zo kunt u alles overzien, terwijl u uw ogen veilig op de weg houdt1.

 

Het Head-up display toont de volgende informatie:

  • snelheid
  • snelheidsbeperking of opheffing daarvan (via verkeersbordherkenning)
  • instellingen van cruise control en snelheidsbegrenzer
  • waarschuwing bij dreigende aanrijding
  • navigatie-aanwijzingen

 

Optie op de Innovation uitvoering.

 

TOON MEER TOON MINDER

SLIM NOODREM-SYSTEEM.

Een geruststellend gevoel: het automatische noodrem-systeem met voetgangersdetectie1 grijpt in als het nodig is en maakt het rijden voor u én andere weggebruikers veiliger.

 

Het automatische noodrem-systeem met voetgangersdetectie1 signaleert voetgangers en voertuigen die u misschien over het hoofd heeft gezien en remt als het nodig is automatisch af. Bij snelheden tussen de 5 en 85 km/u meet het systeem continu de snelheid tot andere voertuigen en waarschuwt u als u deze te snel nadert. Als u niet reageert, remt het systeem automatisch af. Bij een snelheid tot 30 km/u wordt de auto zelfs volledig tot stilstand gebracht.

 

1Optie. Het automatische noodrem-systeem is ontwikkeld om de bestuurder te ondersteunen, binnen de beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

TOON MEER TOON MINDER