Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PLAATS VOOR AL UW PLANNEN.

De Crossland X is ontworpen om plaats te bieden aan alles wat u wilt ondernemen, met flexibel in te delen ruimte en praktische opbergvakken en een inhoud die van 410 liter kan worden uitgebreid tot 1.255 liter door de achterbank neer te klappen. 

 

Bovendien kunt u de ruimte van de Crossland X eenvoudig naar uw hand zetten: door de achterbank naar voren of naar achteren te verschuiven1, of in delen (40/60) neer te klappen, door de armsteun omhoog te klappen wanneer u langere voorwerpen wilt meenemen, of door de bagageruimte in twee compartimenten te verdelen met de in hoogte verstelbare FlexFloor.

 

1Onderdeel van het optionele Premium Innovation+ pakket.

TOON MEER TOON MINDER

COMFORTABEL ZITTEN – GEEN RUGPIJN.

Zelfs na een lange rit komt u ontspannen aan, dankzij de ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat1, die op maar liefst 16 manieren verstelbaar zijn.

 

Dankzij de hogere zitpositie bied de Crossland X de bestuurder een uitstekend zicht op de weg en alle passagiers een fenomenaal uitzicht. De ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat1 maken het rijden nog comfortabeler. Met maar liefst 16 verstelmogelijkheden kunt u altijd de ideale zitpositie vinden, zodat een stijve rug na een lange rit tot het verleden behoort. 

 

1 Optie; de ergonomische comfortstoelen zijn gecertificeerd door de Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e. V." (AGR), die normen opstelt voor rugvriendelijk design.

TOON MEER TOON MINDER