Eersteklas comfort
Veelzijdigheid
De nieuwe Crossland heeft plaats voor alles wat je wilt ondernemen. Het interieur is in een handomdraai aan te passen als je plannen tussentijds veranderen. Zijn bagageruimte met een inhoud van 410 liter, uitbreidbaar tot maar liefst 1.255 liter, behoort tot de grootste en meest flexibele in zijn klasse.   
Veelzijdige achterbank
De achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven, voor meer beenruimte of meer ruimte voor bagage. Om de bagageruimte nog meer te vergroten, kun je de rugleuning helemaal of in gedeelten (40/60) neerklappen. Voor lange voorwerpen kan de armsteun naar voren worden geklapt. Voor nog meer flexibiliteit is ook de bodem van de bagageruimte in hoogte verstelbaar.   
Warmte naar wens
Verwarmbare voorstoelen met drie standen, een verwarmbaar stuurwiel en elektrisch verwarmbare voorruit maken het ook op koude en gure dagen bijzonder prettig om in de Crossland te stappen.  
1 Gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e.V." (AGR), die normen opstelt voor rugvriendelijk design.
Verwarmde functies
Op koude dagen kunnen de voorstoelen van de Crossland worden ingesteld op drie niveaus van verwarming, terwijl de bestuurder geniet van het comfort en gemak van een elektrisch verwarmd stuur en een verwarmde voorruit.