Connectiviteit
Infotainment

Dankzij geavanceerde infotainmentsystemen blijf je in de Crossland onderweg uitstekend op de hoogte en in contact met de wereld, via een groot, gebruiksvriendelijk kleuren-touchscreen. Apple CarPlay™1, 2, spraakherkenning en audiostreaming via Bluetooth® zorgen dat je onderweg kunt bellen, berichten kunt versturen en informatie kunt opvragen, terwijl je je handen veilig aan het stuur houdt.

 

1 Apple CarPlay™ is een geregistreerde handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
2
De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van je toestel op www.apple.com of vraag ernaar bij je Opel vestiging.

 
Navigatie
Of je nu een bekende route rijdt of onderweg bent naar een nieuwe bestemming, het gebruiksvriendelijke Multimedia Navi Pro zorgt met duidelijke aanwijzingen dat je foutloos en veilig je doel bereikt.   
Draadloos opladen

Geen last van rondslingerende snoeren die het 'detoxed' design verstoren. De geïntegreerde draadloze oplader1 zorgt dat je apparatuur automatisch digitaal wordt opgeladen.

 

 

1Optie, alleen geschikt voor PMA- of Qi-compatibele smartphones. Voor sommige smartphones is een adapter nodig.

 

OpelConnect  
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan, met speciale diensten voor elektrisch rijden.   

1Optie, alleen geschikt voor PMA- of Qi-compatibele smartphones. Voor sommige smartphones is een adapter nodig.